שאלה לגבי מינרלים והומאופטיה

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
שאלה לגבי מינרלים והומאופטיה

אם התגלה אצלי מחסור באבץ אם אקח אבץ כתרכובת הומאופטית החוסר יתמלא או שצריך רק בתוספות מינליות כמו סולגאר וכו..

clipsa

New member
תרופה הומאופתית מאבץ - Zinc

שלום גואי ראשית נשאלת השאלה כיצד אובחן המחסור. 1. אם זה בבדיקת דם אז עלייך לבדוק מה היה הערך אצלך קודם לכן..אולי הערך היה נמוך יותר ועכשיו הוא דווקא בעליה..? סביר להניח שלא בוצעה הבדיקה קודם לכן, וככלל לגבי בדיקות דם עלינו תמיד להשוות קודם כל לעצמנו ורק אחכ לערך ה"נורמלי" המצוין בדף התשובות. חשוב גם לדעת שהרפואה משתנה חדשות לבקרים מה שאומר שגם הערכים הנורמלים משתנים מעת לעת, לדוגמא... הB12 2. אם אובחן על ידי נאטורופת או אירידולוג או במהלך אבחון בקינסיולוגיה או אייפק (IPEC) אז כדאי לבדוק באותה דרך מה מקור המחסור, האם חוסר ספיגה או למשל איזה שהוא תהליך שמפריע או מפריש באופן מוגבר. בדרך כלל מצב פיזי מסוים הוא תולדה של רגש מסויים,ולכן גם הריפוי עובר דרך הרגש. 3. בהומאופתיה קלאסית אין אפשרות להבטיח לשנות את רמת האבץ, הברזל או כל תהליך אחר בגוף. התרופה ההומאופתית הנבחרת אינה קשורה בהכרח ישירות לרמות המינרלים בגוף. כלומר,מי שזקוק לאינפורמציה של אבץ כתרופה הומאופתית אינו בהכרח סובל ממחסור באבץ. למרות שיתכן ונראה גם סיפטומים הקשורים למינרל המסוים שניתן,כמו למשל בעיות בשיניים אצל מי שיזדקק לסידן. לסיכום, הייתי מבררת בקינסיולוגיה או אייפק מה טיבו של המחסור, ובאותו אופן הייתי מבררת מהי דרך הריפוי הנדרשת. באייפק אפשר לבדוק אם הדרך הטובה ביותר היא טיפול הומאופתי למשל או כל טיפול אחר, כולל תזונה עשירת ירקות ירוקים המכילים אבץ.. לבריאות, שולמית הומאופתית קלאסית

clipsa

New member
עכשיו ראיתי ההודעה על האבחון בביקום

מעניין לבדוק מה מציעים שם לריפוי...

gui1

New member
תודה על התשובה

הלכתי לאיבחון בידיעה שחסרים לי מינרלים כיוון שעברתי תקופה לא קלה וממש הרגשתי חולשה של מאגרים -לא ככ הקפדתי על תזונה - ומדהים שהיא איבחנה חסרים שבאמת היו קשורים למצב היא פשוט יעצה לקחת את המינרל כמות שהוא בהמשך אבי אמלא את הגוף במזון אבל כהתחלה אשתמש בתחליפים האבחון הראה גם מחסור בסלניום ומגנזיום אבל אמרתי לה לאט לאט אני מכירה את הגוף שלי הוא מעבד לאט אז חשבתי על הומאופטיה ולכן שאלתי

למעלה