שאלה, לגבי מי שמתמצא

• פותח הנושא TGTF
  • פורסם בתאריך

TGTF

New member
שאלה, לגבי מי שמתמצא

תגידו, אם חותמים לגרעין נח"ל, האם זה מחייב אותי? זה מונע ממני להגיע למקומות מסוימים בצבא? יש מיונים שלא ישלחו לי בגלל זה? או שזה רק עניין פורמלי וחסר משמעות של שמירת מקום באם אני ארצה ללכת לנח"ל עם הגרעין? כי אני רוצה לעשות ש"ש עם הגרעין, אבל לא רוצה לשרת בנח"ל אחר כך מי שיודע אבל בטוח במאה אחוז ולא כי אמרו לו, שיענה לי, תודה. כמו כן אם יש למישהו רעיונות לש"ש מגניב שאפשר לעשות אני בדקתי כבר לפחות 30 מקומות אבל תמיד מוכן לשמוע עוד

תשובה

כן אתה יכול לחתום לנח"ל, לצאת לש"ש ואז לחתום ויתור וללכת לשרת איפה שרצית.. המקום הכי מגניב לעשות בו ש"ש זה בנוע"ל

Idan91

New member
וויזלי...

איך הבנת את זה ממה שאמרתי? ודאי שלא. אני מתכוונת ללכת לכמה.. פשוט - הוא ציין שבדק 30 מקומות.

א. טעית בקשר לשם ולמגדר:

זה פורג', וכרגע בתהליכי שינוי בפורום רסק תפוחי אדמה |נמנע מלהעביר ביקורת אופ טופיקית| ב. ממה שאמרת נובע כי בדיקה = הליכה למקום, ולא נראה לי שכל מקום שאבדוק אותו אלך אליו, נו אני לא יכול להסביר את הלוגיקה הפשוטה שמסתתרת פה, אבל אני בטוח שאת מבינה. ג. למה כתבתי בסעיפים?

Idan91

New member
אפשר להחליט לא לבדוק מקום

אחרי ששומעים עליו, אבל בדיקה כוללת ביקור במקום, ברור.

tali_le

New member
חתימה לגרעין נח"ל

החתימה היא לא רק עניין פורמלי כל זמן שאתה רשום כחתום בגרעין לא יישלחו אליך מיונים נוספים על אלה שכבר התחלת במידה ותפרוש מהגרעין לפני תום הש"ש תוכל לבקש מיונים אבל עדיין ברירת המחדל שלך לגיוס תהיה נח"ל (אם כי לא בגדוד 50) טלי

כרגע ממשיכים אבל במאי מפסיקים לשלוח

נכון לעכשיו ממשיכים לשלוח זימונים ליב'תניקים שחתמו , אבל זה רק מפני שעדיין לא הגישו את הבקשות שלכם לדחייה , ב1 למאי מסתיימת לחלוטין ההרשמה לשנות שירות כולל דחיית שירות והחל מהתאריך הזה כל מי שחתם יהיה רשום במחשב של הצבא כממוין לנח"ל ואז לא ישלחו אליו מנילות או זימונים למיונים או ימי סיירות . תנצלו את הזמן עד אז כדי להספיק הכל .

בגרעין שלפני...

ובגרעין שלי יש 2 בנים שהלכו לטייס והם עדיין בגרעין נח"ל. מה שזה אומר מבחינתם שבמידה ויפלו הם יכולים אם ירצו להצטרף לגרעין.

למעלה