שאלה לגבי מכינת רבין

• פותח הנושא TGTF
  • פורסם בתאריך

TGTF

New member
שאלה לגבי מכינת רבין

למישהו יש מידע עליה? ביקורות? פלוסים מינוסים? ושאלה אחרת לגמרי מישהו יודע האם אני יכול לעשות מיונים לצבא גם בזמן השנת שרות? כלומר, אם אני רוצה עתודה, אני יכול לעשות פסיכומטרי ולנסות להתקבל גם שנה הבאה בזמן הש"ש או שאני חייב למהר עכשיו?

EyaL 18

New member
ההבדל בין מכינת רבין

לשאר המכינות היא שברבין לא משלמים כסף. במקום זאת עובדים חצי מהזמן. ואפשר לעשות מיונים בזמן קד"צ

א ל י 7

New member
זה לא מדויק...

לפי מה ששמעתי (לפחות ממכינת מעיין ברוך) יש מכינות שמבקשים שכר לימוד אבל רק אם אתה יכול לשלם אותו!

EyaL 18

New member
מה?

אין שום דבר כזה... אצלינו ומעיין ברוך אם אתה מתאים אז אתה בפנים! ואם יש בעיה של כסף אז יש מלגות. מה שבטוח כסף לא ימנע מאף אחד להיות במכינה. יש אצלינו איזה 4 או 5 עם מלגות

hadasbaril

New member
גם אצלנו -כסף לא מונע

יש הנחות לכול מי שרוצה.זו האידיאלוגיה של המכינה לקבל בגלל רצון ולא בגלל מעמד כלכלי. כמובן,שאנחנו רוצים יצוג לכול המגזרים והמקומות בארץ.

tali_le

New member
שנת שירות ועתודה - בעיה!

כעיקרון, שנת שירות נחשבת דח"ש - דחיית שירות עתודה, גם היא, נחשבת דח"ש ע"פ החוק הצה"לי מותרת רק דחיית שירות אח"כ וכל דחייה נוספת מותנית באישור חריגות... אם העתודה באמת חשובה לך, אני ממליצה שתבדוק ותנסה לקבל אישור כזה רמאש מהבקו"ם - אני מכירה מישהו שעשה את זה ובסוף הש"ש התגייס לעתודה - אבל אני ממליצה לדאוג לזה מראש כל מיון אחר לצבא הוא בסדר גמור - ניתן לקבל מנילה נוספת, גיבושים חוזרים, יום סיירות נוסף והכול - בשנת שירות - רק יש להגיש בקשה למדור המתאים בבקום... טלי

למעלה