שאלה לגבי מכללת Bebrokbr‏ ברמת גן

שאלה לגבי מכללת Bebrokbr‏ ברמת גן

בקרוב נפתח במכללת בי ברוקר ברמת גן קורס פרקטיקה ושוק ההון הקורס מיועד למי שרוצה ללמוד על בורסה ושוק ההון אשמח לשמוע חוות דעת על המכללה הזאת ועל הקורס הזה המחיר הוא בערך 2300 שקל (אני לא זוכר בדיוק) משך הקורס הוא 10 מפגשים מפגש אחד בשבוע האם המחיר הוא טוב? אשמח לשמוע את חוות דעתכם www.bebroker.co.il

noam4u

New member
נראה חובבני ולא רציני

היי למרות שזאת נראית כמו הודעת פרסומת אענה... אני אתחיל ואגיד כי אני לא מכיר את המכללה, למען האמת מעולם לא שמעתי עליהם. האתר נראה חובבני למדי, עם עיצובים שחלקם נעשו בוורד או פאוור פוינט. נראית עוד אחת מהמכללות שצצו אחרי הגשם. אני אישית לא הייתי הולך למכללה כזאת, בלי לבדוק מי הם, מי המרצים, מה היתרון שלהם על מכללות ותיקות ומוכרות. הייתי מציע לך לבדוק בוגרים שלהם, לשאול על הלימודים, מי המרצים ומה רמתם. מצטער אם הייתי קשוח מידי, פשוט צצות כלכך הרבה "מכללות לרגע" וחשוב לבדוק טוב טוב למי אתה נותן 2300 שקל... לשם ההגינות אציין כי זוהי דעתי בלבד והיא נכתבה מתוך שיטוט בסיסי באתר שלהם. בהצלחה!

יש לך הצעות אחרות?

אני רוצה ללמוד על איך משקיעים בבורסה ושוק ההון איזה קורסים טובים יש באזור המרכז? דרך אגב בכל אני יכול להגיע לבוגרים שלהם וליצור איתם קשר (כמובן חוץ מהבוגרים שהמכללה מביאה לי טלפונים שלהם כי הם וודאי יגידו רק דברים טובים גם אם זה לא נכון) ו...לא מדובר בפרסומת אלא בהתייעצות

noam4u

New member
תשובות

שמחתי לראות שאתה באמת מתעניין ולא פרסומת
למצוא בוגרים תנסה בפורומים של שוק ההון. פה בתפוז יש פורום גדול בנושא. מכללה שאני מכיר ומעריך לנושאי מבוא לשוק ההון היא מכללת מגמות בפתח תקוה. שם הקורסים הם יחסית גדולים אבל אני שומע עליהם רק דברים טובים. כמו כן, יש קורס קטן (6-8 אנשים) בחברה שנקראת פאמי-מאני בתל אביב. קורסים קטנים ואיכותיים של בחורה חביבה בשם מיכל - www.edumoney.co.il באתר אולי תמצא עוד פרטים. פרט לכך יש מלא מכללות שמציעות קורסים חינם.... אם רק תשקיע אצלם אחר כך
אם תפרט מה אתה מצפה ללמוד ומה המטרות שלך מהקורס אשמח למקד אותך אולי לקורסים שמתאימים לך יותר. לילה טוב נועם

אני מעוניין ללמוד...

אני מעוניין ללמוד איך לסחור בשוק ההון (אני מדוע לכך שרק קורס לא עוזר וחלק מהלימוד זה המסחר אבל צריך קודם קורס) ויש לי קצת יידע כללי בשוק ההון אשמח אם תמקד אותי לקורס מסויים באזור המרכז. דרך אגב איפה אפשר ללמוד בחינם (אבל שזה יהיה קורס מיקצועי וטוב) ולכמה זמן אני מתחייב להשקיע אצליהם? ו....תודה רבה /tapuzforum/images/emo13.gif

noam4u

New member
חינם זה חינם...

תחשוב מה מקבלים בשביל חינם. זה לא רציני אני אישית ממליץ על מגמות. יש להם מבחר קורסים והמרצים שם בדר"כ טובים.

למעלה