שאלה לגבי מכרז- למבינים בדבר

שאלה לגבי מכרז- למבינים בדבר

היי, שאלה לי, הצעתי הצעה לגבי מוצר שברצוני לרכוש, המכירה אמורה להסתיים תוך כמה שעות. המחיר הוא בדולר אוסטרלי. האם אני מקבלת הודעה במייל אם זכיתי? ואם זכיתי תוך כמה זמן עליי לשלם למוכר? והאם ידוע לכם איפה אני יכולה לראות בדיוק כמה דולר אוסטרלי שווה? והאם לעשות ביטוח? ואם כן איך? או האם צריך לעשות את המשלוח בדואר רשום? ואם כן איך? סליחה על מתקפה השאלות..ואודה מאוד לתשובתך... ביי דורינה מאלי

תשובות

1. כן מקבלים הודעה במייל אם זוכים או לא. 2. המוכר שולח את המוצר רק לאחר התשלום, אם תשלמי מהר הוא ישלח מהר, בכל מקרה לא מקובל לעקב תשלום יותר מ-6 ימים. 3. http://www.xe.com/ucc/ אני הייתי בודק את זה לפני ביצוע הביד...אבל שיהיה בהצלחה... 4. ביטוח זה עניין שלך, כמה שווה המוצר וכמה עולה ביטוח? תחשבי אם כדאי לך ותחליטי. 5. אפשרויות המשלוח שהמוכר מציע צריכות להיות רשומות בדף המכירה של המוצר...אם הוא מציע דואר רשום רצוי שתבקשי זאת. תבדקי מה הוא מציע בדף המכירה, את מוזמנת להעביר לכאן לינק ונעזור לך.

תודה רבה...ועוד משהו קטן....../images/Emo13.gif

זכיתי בשני מכרזים של אותו מוכר.... איך אני יודעת ואיפה אני רואה את זה במרוכז? הכוונה בmy ebay?(מלבד המייל שקיבלתי כי זה שני מיילים שונים), כלומר איפה אני רואה את הזכיות שלי במרוכז? והאם המשלוח יעלה לי פחות כי זה שני מוצרים אצל אותו מוכר? ולהעביר שני תשלומים שונים או ביחד?< ואיך הוא ידע שאני משלמת על שני המוצרים ולא ששלחתי יותר כסף בטעות? שוב תודה על התשובות הקודמות תודה דורינה :)

ווטרס

New member
צ'ובות:

1. אפשר לראות את הזכיות במרוכז ב MY EBAY, כן. 2. תשאלי את המוכר אם הוא מוכן לעשות לך Combined shipping - משמע לא לשלם כפול אלא תוספת קטנה לתשלום הראשוני. 3. את יכולה להעביר תשלום אחד עבור שני הפריטים. בתשלום גם ככה יצויינו הפריטים עליהם שילמת. (PAYPAL, כן?) בהצלחה..

את רואה

את רואה בMY EBAY ב WON. את יכולה להכנס לאחד מהפריטים שזכית ודרך שם לשאול את המוכר האם תהיה הנחה על המשלוח (למרות שנהוג לשאול קודם) ושיישלח לך חשבונית על שניהם . חכי לחשבונית שלו ואז תשלמי .

ועוד משהו פיצפון...../images/Emo9.gif

אני צריכה לחבות לחשבונית קודם נכון? ואז לשלם? לא לשלוח את התשלום לפני? תודה תודה תודה

ווטרס

New member
כן, את צריכה לחכות לחשבונית (INVOICE).

לפעמים התשלום של המשלוח עולה על הציפיות שלך, או שהוא רוצה להכניס לך ביטוח בעבור עוד שני $$. בכל מקרה, עדיף לחכות.

למעלה