שאלה לגבי מכשירי כושר לשרירי בטן

שאלה לגבי מכשירי כושר לשרירי בטן

היי. האם מישהו מכיר ויכול ליעץ לי או להביע דיעה על מכשיר בשם Ab rocket או Total core? שניהם אמורים לעזור לחיטוב הבטן. אם זה קשור אשמח לנדב אינפורמציה, אני 1.65 ס"מ ושוקלת 52 ק"ג. אין לי בכלל בעיה של שומן עודף פשוט רוצה לחטב קצת. אני לא עושה שום סוג של ספורט. אשמח לתגובות או הצעות.

oridoron77

New member
תשובה

לא מכיר את המכשירים הנ"ל, את יכולה להביא לינק להבא. בלכ אופן, אין שום יתרון למכשירים שעובדים על הבטן, וככלל עבודה חופשית תמיד טובה יותר (בייחוד לשרירי הבטן שתפקידם לייצב ולבצע תנועות דינאמיות במצבים חופשים). חיטוב אגב זוהי פונקציה של % שומן נמוך יחסית למאסת שריר גבוהה בגוף. אני מציע לך להתחיל לבצע סוג כלשהו של ספורט, ולדאוג למראה הכללי של הגוף:) בהצלחה אורי

הר ניר29

New member
במיוחד

לאור העובדה שאינך פעילה ספורטיבית, חסכי את התשלום המיותר על מכשירים מסוג זה. אימון גופני מאוזן, הרבה יותר רלוונטי למטרות שלך, בכלל שינוי תזונתי הנו המפתח לחיטוב. שיהיה בהצלחה

oridoron77

New member
תשובה

כמו שטענתי בתגובה הראשונה, המכשירים שהצגת אינם נותנים עבודה חופשית פרופר לשרירי הבטן (התנועיים והמייצבים). מה יוצא לנו מזה? מאמץ קל במסווה של עבודה נכונה וחזקה, שלא תביא לשום תוצאות (בשום מישור). שבת שלום אורי

למעלה