שאלה לגבי מכשיר הליכה

שאלה לגבי מכשיר הליכה

מקווה שהגעתי לפורום המתאים
המליצו לי על מכשיר הליכה של york דגם 3901 או של pro form דגם 360p ברצוני לקנות יד 2. השאלה: 1. האם המכשירים הללו מומלצים? 2. בקניה מיד שניה, כאשר יש הטוענים שהמכשיר הפך אצלם לקולב, האם זה מקלקל אותו מבחינת מנוע, רצועה וכד'? תודה רבה

oridoron77

New member
קשה להמליץ על מכשיר זה או אחר

למרות שYORK היא חברה מוכרת (אפילו יותר בתחום ההליכונים הביתיים). את pro form אני פחות מכיר, אבל זה עדיין לא אומר משהו לגביו. אני מציע לך לבדוק כל הליכון, ולנסות ללכת ולרוץ עליו (אפילו בקצת מהירות גבוהה אם את מסוגלת). בסופו של דבר ההרגשה שלך היא זו שתגיד לך איזה הליכון מרגיש לך עמיד יותר, עם ספיגת זעזועים טובה יותר, וגם שקט יותר בצורה יחסית. מכשיר שלא פעל לא מתקלקל כ"כ מהר, למרות שמשך זמן חוסר השימוש בו הוא דבר שכן צריך לקחת בחשבון. שימי לב לתאריך קניית ההליכון. אם זה מעל שנה (כאשר בהנחה ששנה שלמה ההליכון לא הופעל), אז תני תשומת לב לעניין לא מבחינת שחיקה, אלא תריצי אותו למשך 10-20 דק' ותראי שהכול תקין. בנוסף בדקי את פג תוקף האחריות\שירות התיקונים שיש למוצר. תמיד עדיף למצוא הליכון שהאחריות עליו עדיין לא פגה (שימי לב לאותיות הקטנות של האחריות, לגבי חלקי ההליכון שכלולים בה: ראש מנוע, מסילה, מחשב, רצועות, פלסטיקים וכו'...). בהצלחה אורי

תודה.

ממה שאמרו לי ההליכון נקנה לפני 3-4 שנים. והלכו עליו 5 פעמים בערך. כנראה שאין אחריות (או יש אחריות חלקית) עוד טענו לי כי שמנו את המסילה מדי פעם. (בטח פעם אחת...
) בקיצור, מבחינת כסף שווה יד 2, אבל אני לא יודעת האם זה לא כסף זול עכשיו ויקר שניה אח"כ? אתה היית קונה?

oridoron77

New member
ההייתי מנסה לחפש הליכון שתקופת האחריות עליו

עדיין לא פגה. שימי לב שהשנתון המוקדם שלו, צריך להתבטא במחיר. אם ההייתי קונה? תלוי בהפרש המחירים. נסי לחשוב במידה ועוד חצי שנה יקרה איזה תיקון שיצריך כמה מאות שקלים, אם זה עדיין משתלם, אז כנראה ההייתי הולך על זה. אורי

מנצלש"ת ומצטרפת לשאלה עם חידודים משלי

היי, אני מעוניינת לקנות מכשיר חדש. המטרה היא לפתח ולשמור על כושר בסיסי בעבודה של כחצי שעה ביום... 1. מתלבטת בין אליפטיקל, אופניים ומסלול הליכה/ריצה, אשמח לשמוע מה הייתרונות והחסרונות של כל אחד מהם... 2. האם יש באיזור הצפון/מרכז חנויות מומלצות מבחינת מחיר/שירות/אחריות? 3. אשמח להמלצות מנסיונכם על מכשירים יציבים ונוחים, למרות שברור שצריך לנסות בעצמי
. תודה!

yorambhfitness

New member
ייעוץ בנוגע למכשירי הליכה

שמי יורם דהן אני טכנאי מכשירי כושר ביתיים תוכלי לבדוק באתר שלי לגבי מכשיר הליכון שיתאים לך... www.bh-fitness.co.il במידה והלכת לאיבוד מרוב המידע אשמח לייעץ לך טלפונית יש אפשרות אצלנו לקנות מיד שניה ולהשכיר הליכונים במידה ואת לא סגורה על מידת המחויבות שלך לספורט.. המשך יום נפלא יורם

למעלה