שאלה לגבי מלון באילת

שירי71

New member
שאלה לגבי מלון באילת

אז ככה, אנחנו לא סגורים להיכן לסוע. החלטנו לעשות טיול רציני יותר בסביבות פסח וכעת לסוע לכמה ימים לנוח. מאד יכול להיות שננוח בארץ ולשם כך, שאלה: מלון באילת - מי מכיר מקום שהוא אחלה, שהוא שונה? לא כל כך בא לי שוב חדר רגיל עם מיטה ושידה. בא לי מששהו שונה. לעניין זה רציתי לשאול אם מישהי היתה במלון אורכידאה? התמונות נראות מבטיחות, מי מכירה? או למי יש המלצה על משהו כזה שהוא כן בארץ אבל עם טעם של מקום שונה? (מדובר על לסוע בתחילת נובמבר). תודה!

switch

New member
אם אתם לא פוסלים את הצפון

אז יש מקום באמירים. זה צימר מקסים עם אח וג´קוזי בתוך החדר - ממש רומנטי
והאזור מדהים. יש במושב הזה (שהוא טבעוני - אם לא ידעת) המון מסעדות חמודות וביתיות...
בקיצור, אנחנו היינו שם לפני שנה באותה תקופה והיה פשוט כיף. הצימר שאנחנו היינו הוא של משפחת חמיאל אבל לפי מה שראינו יש שם מלא מקומות חמודים. לדעתי זה ה מ ק ו ם לסוע אליו בחורף

שירי71

New member
קודם כל תודה,

אנחנו מאד מאד בעניין של צימרים ואפילו מאד אוהבים את הקונספט אבל חשבנו לירח דשב שלסוע לאיזה מקום שנהיה בו אנונימיים לא מכירים לא יודעים לא ידועים עושים מה בא לנו. לכן חשבנו על מלון

shelycat

New member
אנונימיות מובטחת....

החורף בא ומתקרב ומחירי הטיסות יורדים סעו ללונדון לכמה ימים או יותר. אפרופו יצא לי לפני שנה-שנתיים(?) להיות שם בערך בחנוכה היינו שם עד יומיים לפני כריסמס(חג המולד) וכל אותו שבוע קפאנו מקור אבל כל החנויות כמעט פתוחות מסביב לשעון ובכל המקומות יש חימום רציני בטירוף, ההבדלים בין בטמפרטורות בין הרחוב לחנות/מלון/מוזיאון הוא אדיר, וחוץ מזה סיילים, שופינג וסתם קניות אדירות.

*שיר

New member
../images/Emo45.gif רעיון מעולה!!!

בחורף שעבר אנחנו עשינו סופשבוע כזה בצימר ברמת הגולן והיה מדהים!! היה פשוט ירח דבש (הרבה לפני שהחתונה קרמה עור וגידים)!! את לא מאמינה כמה שהמקומות האלה רומנטיים!
לשבת בג´קוזי עם נרות ושמנים, לשתות יין
, לשמוע מוזיקה
שקטה....אח....איזה אושר צרוף....
בעיני, זה הרבה יותר רומנטי מכל מלון באילת...

dorlim

New member
הייתי באורכידיאה לפני כמה שנים

היה מקסים. מאוד נהניתי מהמקום ומהאווירה. אם יורשה לי, אז אוסיף ואומר, שבמחירים של המלונות באילת, אפשר לטוס ליעדים קרובים - טורקיה, יוון, קפריסין וכד´, ועוד להישאר עם עודף... במיוחד בימים אלו, קרי, לא בשיא העונה. בהצלחה, ותהנו

אנחנו אחרי החתונה נסענו לאילת

לרויאל ביץ´, מלון ברמה שחבל על הזמן, ובכלל נתנו לנו להרגיש כמו נסיכים בגלל שהיינו בירח דבש, פינקו אותנו בלי סוף, ונתנו לנו המון מתנות, היחס שם פשוט מדהים. אז מומלץ בחום.

רחלי1

New member
שירי -

גם הרודס ומלכת שבא יוצאי דופן בנוף המלונות באילת, ולטובה. על רויאל ביץ´ גם אני שמעתי פידבקים חמים מאוד, מאחותי, שנפשה שם ממש לפני שבועיים. שלשת אלה, באילת לפחות, הם בין המומלצים ביותר למיטב ידיעתי, והכי מפנקים. אגב, רחלי, מכיוון שגם אנחנו מתחתנים בנובמבר, ממש כמוכם החלטנו לנסוע לנוח באילת (או ביוון) ולהשלים את ירח הדבש "האמיתי" באביב. נשמע לי ממש לעניין לעשות את זה ככה, ועכשיו חיזקת אותי, בעקיפין, אפילו עוד יותר... שיהיה לך המון בהצלחה בבחירה, חמודה

שירי71

New member
תודה על התגובות, ולעניין המחירים

אז באילת יש עכשיו דילים מעולים, ודווקא די בא לי להשאר בארץ, ברור לי שאם אתקרב למטוס, גם אם הסבירות לאסון נמוכה, רק המחשבה על זה תוציא אותי מהשלווה שבה אני מצפה להיות ברגע שנגמרת החתונה הזו... הקיצר אילת נשמע לי אחלה לנו לתקופה זו ומחר סוגרים עניין עם אורכידאה ואולי עם עוד מלון לסופשבוע... נראה...

למעלה