שאלה לגבי מלח אפסום לתינוקת שאינה בספקטרום

bat elp

New member
שאלה לגבי מלח אפסום לתינוקת שאינה בספקטרום

שלום לרז תמי וכל מי שיכול לענות יש לי תינוקת בת שנה ושמונה חודשים שאינה רגועה בלילות. שללנו ביעיה פיזיולוגית או רעב. האם אוכל להשתמש באמהטית מלח אפסום כדי להקל על ההרדמות והשינה? מה המינון המומלץ בגיל כזה? תודה בת-אל

razgalili

New member
מלח אפשום לתינוקות

לא הצלחתי למצוא כל אזהרה כנגד שימוש באמבטיות עם מלח אפסום לתינוקות מה שכנראה אומר שזה בסדר. מצד שני אם הילדה לא ישנה טוב כדאי מאד לנסות קצת יותר להבין מה הגורם. האם יש לה קושי להירדם? האם היא נרדמת יותר טוב עליכם? האם היא מתעורתת בצרחות? האם היא מתעוררת שמחה וטובת לב באמצע הלילה? ספרי קצת יותר על הבעיה.

מלח אפשום לתינוקות

רק צריך לסים לב--אם היא בולעת מים עם מלח. זה יכול הגרום לשלשולים... בהצלחה! רוני Roni Enten, MSc, CNS

vered73

New member
../images/Emo207.gif האם מישהו יכול להפנות אותי להיכן קונים

כעת את הדלי של המלח? האם עדיין בת"א בבית המרקחת ליד דיזינגוף סנטר?

בנצח ישראל למיטב ידיעתי יש דלי מלח ב-150 שח

תתקשרי לבי"מ נצח ישראל. שם יש להם למיטב ידיעתי בית-מרקחת נצח ישראל בע"מ טלפון: 03-5226545 פקס: 03-5221598 כתובת: נצח ישראל 11, תל אביב 64352

dorit73

New member
האם אפשר להשתמש במלח הזה

בזמן מקלחת, במקום באמבטיה? אני שואלת, כי הילד לא ממש יושב כרגע באמבטיות, אז אם יש אפשרות לשטוף את הגוף עם המלח בזמן מקלחת זה יכול לעזור. תודה

vered73

New member
ניסיתי להמיס בשמן תמצית זרעי ענבים עם לבנדר

אבל המלח שקע למטה. האם ניסית פעם להמיס בעוד אלמנטים פרט לשקדים? אני חוששת שהאמבטיה תניב אצלנו שלשולים היות והברנש הקטן אוהב לשחות בתוך האמבטיה כאילו היה במגלשת מים בפארק מים (כמה שכבר אפשר לעשות את זה במימדים שלו...).

למעלה