שאלה לגבי מנטו

• פותח הנושא kegal
  • פורסם בתאריך

kegal

New member
שאלה לגבי מנטו

אני סטודנטית לסיעוד ובשנה ראשונה עשיתי את הבדיקה פעמיים ובתי הפעמיים התוצאה היתתה 0 מ"מ, עשיתי את הבדיקה שוב לאחר שלוש שנים ואז התוצאה הייתה 17 מ"מ, עשיתי צילום חזה שהיה תקין. לא הופנתי לשום טיפול. אם אפשר לעשות קצת סדר בדברים, אני מבינה שהבדיקה אומרת שנחשפתי למחלה, ועכשיו שאני לומדת למבחן הממשלתי חוזר על עצמו העניין שאם יש תגובה חיובית שהיא מעל 5 מ"מ לאחר שלא היתה תגובה בבדיקה קודמת יש לקבל טיפול. האם אני צריכה לקבל טיפול? ואם כן למה אף אחד מהגורמים(עשיתי את הבדיקה במרכז לשחפת) לא הפנה אותי? אודה מאוד על ההתייחסות

טיפול לשחפת לאחר שינו בקוטר המנטו

העיניין בהחלט צריך התייחסות וכמובן התוצאות של הבדיקב מראים שנחשפת לחיידק השחפת - קיימים במדינת ישראל מלשחים(מרכז לטיפול בשחפת) ברחבי הארץ - תלוי באזור המגורים - תבררי איפו המלשח הקרוב לאזור מגורייך הם יתנו לך את ההחייחסות הנכונה -אם לא אני ממליצה לעזור לך להגיע למלש"ח בת"א לד"ר הנדל עטרה - שמה ללא ספק תקבלי מענה.

kegal

New member
תודה

קודם כל תודה על ההתייחסות, אני באמת אפנה לכתובת שציינת, למרות שגם את הבדיקה והתוצאות הקודמות שעשיתי קיבלתי במרכז לטיפול שחפת בבאר שבע.

kegal

New member
תודה

קודם כל תודה על ההתייחסות, אני באמת אפנה לכתובת שציינת, למרות שגם את הבדיקה והתוצאות הקודמות שעשיתי קיבלתי במרכז לטיפול שחפת בבאר שבע.

למעלה