שאלה לגבי מניעת הפסקות

odedodedoded1

New member
שאלה לגבי מניעת הפסקות

שלום רב! רציתי לדעת אם יש למורה את הזכות להשתמש באיום שלפיו התלמידים לא יצאו להפסקה בין 2 השיעורים(רבע שעה) אם יהיה רעש בשיעור, ולממש את האיום. לדעתי זה אחד העונשים הקולקטיביים הכי לא פיירים שקיימים וזה מפריע שהיא ממשיכה לאיים בכך כל הזמן. אם אסור - בבקשה גם אם אפשר להפנות לחוק מסוים, אם מותר - בושה למערכת החינוך;) יומטוב, עודד

mickya

New member
לעודד שלום

התלמידים כבר לקחו לעצמם פסק זמן בזמן השעור. אז מה מכעיס אותך לא מובן? זכור שהמורה הוא גם בן אדם, אבל אינו הורה ואין לו אמצעי ענישה. המורה משלים את החסר בשעת ההפסקה. התלמידים בחרו את הזמן הפנוי, חגגו, בשעור- לכן משלמים באותו מטבע, לומדים בהפסקה. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

odedodedoded1

New member
תגובה...

שלום...! הכל יחסי. (2 שערות על הראש זה מעט. 2 שערות במרק זה כבר יותר מדי). מה שעוד יותר מקומם - הוא שלא היה רעש-חגיגה-הפסקה בשיעור. אני יכול להעיד על זה. צריך לדעת שסביר מאוד שילדים ידברו - ודקה סה"כ בשיעור שלם לדבר או קצת לעשות רעש זה לא נורא. באמת באמת באמת באמת באמת אין בלגן בשיעור הזה(אין לי בעיה להודות על שיעורים אחרים שיש הפרעות וזה לגיטימי) אבל משתמשים בנשק הזה של איום במניעת הפסקות - וממשים אותו יותר מדי פעמים. לא רק...אין יעילות בללמוד בהפסקה כבר - כי זה יותר מדי למידה ברצף, וב. כל התלמידים מתעצבנים ואין יעילות ללמידה. אז אני מבין שאין חוק נגד זה..נכון? יומטוב ותודה!

אין ענישה קולקטיבית!!!!

שלום אין ענישה קולקטיבית...ואם נשארים בכיתה- גם המורה בעונש...חייבת להישאר איתם!!

למעלה