שאלה לגבי מנשאים

שאלה לגבי מנשאים../images/Emo95.gif

אני רוצה לקנות מנשא וזקוקה להמלצות. תעזרו לי? ועדיף לא כזה עם קשירות כי יש לי קצת רתיעה מזה. תודה

רותי&ע

New member
לחברה שלי יש מנשא מופלא

שבילד הבא אני בטוח קונה. הוא נקרא "תינוקיס". זו רצועה של כמה מטרים שקושרים איתה את התינוק בכל מיני תנוחות. נראה בהתחלה מסובך אבל אחרי כמה פעמים שראיתי איך היא עושה את זה זה פשוט מאוד. היתרון שזה מאוד נוח לתינוק ולהורה. היינו איתם בטיול והתינוקת (4 חודשים) ממש לא היתה מורגשת. היא או ישנה או הסתכלה מאושרת על הנוף וההליכה הרגיעה אותה. אם תרצי אוכל לברר לך פרטים (הוא עולה 165 אצל היצרנית וכ-190 בחנויות).

גם אני אקנה כזה בילד הבא!!

ביחוד אחרי שנאלצתי לאלתר לא מזמן מנשא (כי בזמן הבישול יובל החליט שהוא חייב להיות בידיים שלי וממש לא התחשק לי להתחיל לבשל עם מנשא גב... אז לקחתי סדין, קשרתי אותו והושבתי את יובל בפנים והיה מה זה נוח!! ובהשוואה לימים הראשונים שבהם ניקיתי את הבית עם תינוק פצפון במנשא רגיל וחששתי כל הזמן שהוא יחליק לי החוצה, התינוכיס נראה לי כמו המצאה מופלאה!!

דיאנה1

New member
אני אוהבת את ה over the shoulder

מאד מהיר בלבישה והכנסת הילד, נוח גם לי וגם לו. הבעיה שאי אפשר ללכת איתו לאורך זמן כי כל המשקל על כתף אחת והוא מתחיל להכאיב באיזשהו שלב.

נירית1

New member
אני גם מאד אוהבת את over the sholde

עם בני הגדול הלכתי עם המנשא מגיל כחודשיים עד שכבר הייתי בהריון ויותר לא יכולתי לשאת אותו, אני דווקא הלכתי אתו הליכות ארוכות בטיולים ובחול והוא מאד נוח .

רונית איפה את גרה? כי לי יש

גם את הבייבי ביורן שהוא מעולה וגם את התינוקיס, ואת מוזמנת לנסות. מאוד ממולץ לנסות. אני ניסיתי את ה אובר דה שולדרס וממש לא הסתדרתי איתו.. אנחנו מתל אביב, אם את מעוניינת תשלחי לי מסר

לנו יש מנשא של טומי

והוא מעולה לי..נוח וצמוד ..ללא קשירות מיוחדות..אבל יש לציין שבשבוע האחרון עמית לא מתלהב ממנו..כי הוא רואה רק אותי..ורוצה לראות את שאר העולם...כמה אפשר לראות רק את אמא?

ליאת תודה על ההצעה

ניסיתי את הבייבי ביורן בחנות ונראה לי שאותו אני אקנה , למרות מחירו המאוד מאוד גבוה

אז רונית לפני שאת קונה..

אז ככה, אני קניתי את הבייבי ביורן אחרי שקראתי את כל ההודעות בכל הפורומים על מנשאים.... והוא מעולה (ואכן יקר). היתרונות שלו הם שהוא מאוד קל לסגירה ואם התינוק(ת) רוצה לצאת ולהכנס לאמא זה מאוד קל מה שעוד חשבו זה שאם הילד(ה) - יש לך בן או בת? בני כמה? אני מבולבלת.. טוב אם הילדה נרדמת את יכולה לפרק את המנשא לגמרי ולהשכיב אותה במיטה בלי ל"לחלץ" אותה יותר מדי ולהעיר. החסרון הגדול שלו שברגע שהילדה יושבת עם הפנים החוצה (אצלנו בגיל 4 חודשים בערך) זה נורא כבד לכתפיים (ובר שלי עוד קטנה יחסית עכשיו בגיל כמעט 10 חודשים שוקלת 7.3) התינוקיס דורש קצת תרגול, אבל הכובד מתחלק בו ממש טוב על הגב. למרות זאת בעגלה יש לי את הבייבי ביורן ולקניות אני גם יורדת איתו (כי היא לפעמים רוצה לצאת ואז קל לי להחזיר אותה) בקיצור, אני מחזקת את הבחירה שלך רק תקחי בחשבון את ההמשך...

המלצה על מנשא ועל שירות מעולה

לי יש את האובר דה שולדר, מנשא מצויין בלי קשירות (התינוכיס הוא באמת מופלא, אבל מדובר ברצועת בד של 6 מטר על שלושים סנטימטר והוא כולו קשירה אחת גדולה, אז נראה לי שזה לא מה שאת רוצה). נכון שבשלב כלשהו הכתף מתחילה לאותת, אבל לי זה קורה בגלל שאני לא מזיזה את אותה יד והכתף נרדמת וכשאני מקפידה לזוז, אין בעיה. מייבאים אותם חברת אושר מראש העין, וכשנשברה לי אחת הטבעות של המנשא בשבת, טלפנתי אליהם והם מיד החליפו לי (קפצתי אליהם, אני גרה קרוב), למרות שהוא כבר בן 9 חודשים בערך.

על מנשאים ועל עצמי.

לי יש גם את ה-OVER THE SHULDER, ןגם את התינוכיס. ה-OVER שרת אותי נעמנה למשך 4 חודשים, ואז התחיל להיות לי כבד ולא נוח מצד אחד, ומצד שני נוריאל כבר רצה לראות עולם ולתנוחת הישיבה ב-OVER הוא היה קטן מידי. עם התינוכיס אנחנו עדיין חוגגים. עכשיו כמעט כל האפשרויות מנוצלות - על הבטן, על הצד, על הגב וזה כייף גדול. מומלץ בחום, והקשירות ממש לא נוראיות אחרי פעמיים שלוש! וקצת על עצמי - יש לי בן בן 9 חודשים, בן בכור שקוריאם לו נוריאל (כמובן)

אורית ג.

New member
לאמא של נוריאל - ברוכה הבאה

ואם אנחנו מכירות אז במיוחד ברוכה הבאה
(שמחה שהגעת לפרדס של תפוז. ונשיקה לנוריאל.)

_גלית_

New member
למרות הקשירה!

אני גם אוהבת מאוד את התינוכיס. הוא ממש מציל אותי. היום אני כמעט לא הולכת איתו כי תומר מאוד כבד (בן חמישה חודשים - 8 קילו)
אבל אני מרדימה אותו במנשא הרבה פעמים וזה מאוד מקל, כי הידיים לא כואבות. זאת אחת המתנות הכי שימושיות שקבלתי ללידה, למרות שבן זוגי לא מת עליו, הוא טוען שזה עובד יותר טוב אם מי שלובש אותו הוא קצת יותר מרופד בכל מיני מקומות...
. לקשירה התרגלתי מהר מאוד.

ירון ג.

New member
מנשא חינם

קניתי מנשא כשהייתי בקייב, אין לי מושג מה שמו אבל הוא היה נוח מאוד (לא יכול להשוות לשום מנשא אחר) הבעיה היא שהילד גדל במהירות היסטרית (השלמה של חוסר תזונה) ואחרי חודש כבר לא יכולתי להשתמש בו. לכל המעוניין לפנות אלי בתפוז מסרים

אני השתמשתי ב-BABY BJORN

מנשא שוודי שנחשב לאחד הטובים (והיקרים) בעולם. בזמנו קנינו אותו ב-MOTHER CARE, אבל לא בטוח שהם עדיין מחזיקים אותו. הוא מאוד נוח ובנוי כך שהראש של התינוק הרך מוחזק ממש טוב. בשלב מאוחר יותר מקפלים את החלק הזה ואז התינוק היותר גדול ויציב "רוכב" לו עם הפנים כלפי העולם. אפשר גם ממש להתאים אותו לכל גודל הורה - אני ממש פיצפונת ובנזוגי הוא 1.85 ולשנינו היה נוח ונעים.

למעלה