שאלה לגבי מנשאים

שאלה לגבי מנשאים

ניסיתי להשתמש במנשא של בייביביורן כמה פעמים אבל כל פעם שניסיתי אחרי כמה דקות הרגליים של גיא התחילו להכחיל. בהתחלה חשבתי שזה כי אני מהדקת לו יותר מדי אבל אם אני משחררת אז הוא לא צמוד אלי כמו שאמור להיות ומתחיל "לנזול" לי למטה. מישהי נתקלה בתופעה כזאת? יכול להיות שזה בגלל הנעליים?

נועית37

New member
אין לי הרבה לחדש אבל...

פתאום, כשקראתי את ההודעה שלך נזכרתי - בהתחלה גם ליואב היו רגליים כחולות כאשר שמנו אותו במנשא ואני זוכרת את התגובות של הסביבה... ( : אבל לא זוכרת איך זה נגמר ) : אז כנראה שזה עבר מאליו - לאחר התרגלות לנעליים.

אני כמעט בטוחה שזה מהנעליים. האם הרגליים מכחילות גם בשאר הזמן? אם כן - צריך לבדוק שלא לוחצים חזק מידי את האבזם. אם לא - לא ברור לי למה דווקא במנשא הרגליים מכחילות - הרי לא לוחצים עליו באזור.

ממרום הגיל של יואב (20 חודש) ( : זה כבר נשכח. אז... אני מקווה שגם אצלכם זה יהיה עוד אחד מהאירועים המלחיצים האלה שחולפים ( :

תעדכני אם את מגיעה לתובנות חדשות

נועה

היי

בינתיים הפסקתי להשתמש, אנסה שוב כשיהיה בן חודשיים כשהוא יהיה כבר יותר יציב ומוצק, נקווה לטוב, בינתיים קשה עם שני ילדים בלי מנשא... לא נורא- נעבור גם את זה

MiMamiMexicana

New member
מכירה הרבה ילדים בלי קלאב פוט שזה קורה

להם בבייבי ביורן, אני בכלל לא אוהבת את המנשא הזה, בעיני הוא לא תומך טוב בגב ההורה וגם מאוד לא בריא למפשאה בתנוחה עם הפנים החוצה, אני ממליצה על מנשא ארגו (מעל גיל 4 חודשים) או על מנשאים סיניים לגילאים קטנים יותר

לבייביביורן יצא מנשא חדש

עם תמיכה מעולה לגב, לא ניתן למצוא בשילב אלא הזמנו דרך בייביביורן ישראל. מהבחינה הזאת אני דווקא מרוצה

למעלה