כמה דברים
תלפיונים עושים מסלול אחר, שאתה לפי דעתי לא מסוגל להיכנס אליו (ד"א המסלול הוא פיזיקה-מחשבים, מתמטיקה במסלול הזה נלמדת בהיקף שהוא פחות מהיקף חוג משני אפילו). בכל אופן, נתייחס למסלול מתמטיקה-פיזיקה-מחשבים (8016). דבר ראשון, אני מקווה שאין לך חיים, אחרת תתחיל להיפרד מהם! אתה צריך סיבות טובות מאוד מאוד למה ללמוד מסלול משולב עם מתמטיקה דו חוגי (ובכלל לא לדבר על מסלולים יישומיים כמו הנדסה), אז תלת-חוגי? לגבי הקורסים, מתמטיקה כאן אפשר לקרוא לזה העשרה, אתה לומד כל מה שסטודנט למשל בפיזיקה לומד, אולי בצירוף אינפי 3 ומבנים 1 ולוגיקה וקבוצות (שאת השתיים האחרונים חייבים במדמ"ח). מעשית מה שזה אומר שאתה צריך בערך השלמה של מספר קורסים! לא טריוויאליים! בשביל להגיע לתואר שני (אינפי 4,טופולוגיה,תורת המידה,גלואה,לוגיקה של מבנים מתמטיים (הם בד"כ מוותרים על זה למי שלמד מבוא ללוגיקה 1), מד"ר (יש מצב לויתור),מרוכבות). לגבי מדמ"ח, סה"כ אתה עושה כאן את המבנה הבסיסי של התואר (דיסקרטית,מבוא למדמ"ח,מבנ"ת, oop, DB,OS, אלגו וחישוביות) + קורסי בחירה, אבל זה למעשה המאפיין של התואר החד-חוגי אפילו במדמ"ח בעברית (רק ששם מחייבים אותך למשל לקחת OOD או עיבוד תמונה כקורס חובת בחירה) ולמעשה זה פחות או יותר מקביל לרגיל (טוב אז ML לא תלמד, לא קרה שום דבר). לגבי הפיזיקה, אני לא מכיר את הדרישות לתואר שני, אבל שים לב טוב לדברים הבאים: 1. המעבדה בשנה שלישית היא מעבדה חלקית, ואני יודע שמעבדה בשנה שלישית זאת טחינה לא נורמלית (רק שתבין, בכל השנה יש רק מספר חד-ספרתי של ניסויים, מכאן תבין את כמות ההשקעה בכל ניסוי), ייתכן שזה יפגע לך בקבלה לתואר שני. 2. אתה לא לומד קוונטים 2, אלא קוונטים בתהליכים כימיים, הנחשב לקורס קל! יותר, אבל לא מקביל! בהיקף החומר שלו לקוונטים 2, ועל קוונטים 3 אין מה לדבר (מה גם קוונטים 2-3 נחשבים לקורסים הקשים ביותר בתואר הראשון בפיזיקה למיטב ידיעתי). 3. אתה לא לומד חשמל אנליטי, שהוא בדרישות הקדם למספר קורסי בחירה (ואני מניח שגם לתואר שני) כמו תורת השדות (הקלאסיים) ועוד. 4. בהמשך לחשמל אנליטי, לא ראיתי את הקורס במזוועות (משוואות של פיזיקה מתמטית), דבר שיכול להוות hold-back רציני בהמשך (מי שמע על פיזיקאי שלא יודע מד"ח?). דבר שקשור למדמ"ח ופיזיקה הוא כמות הקורסים שדורשים ממך over-head רציני (מעבדות או קורסי תכנות), בהם לא מספיק ה3 שעות בכיתה, דו"ח מעבדה בסיסי יצרוך מינימום של שעתיים ישיבה עם השותף שלך, תרגיל במדמ"ח ידרוש במקרה הטוב בבית שעתיים תכנות ועוד שעתיים הרצות ודיבוגים, אבל זה לתרגיל מאוד מאוד בסיסי, ותרגיל מתקדם יורכב ממספר חלקים כאלה (ולעיתים גם בזוגות). מתמטיקה המצב יותר טוב
בקיצור הצעתי (פרט לפגישה עם יועץ אקדמי, ולימוד עצבני של השנתון של עברית ואולי גם לשבת עם סטודנט(ים) שיסבירו לך מה אומר כל קורס מתקדם), תנעל על התחום שלך (כנראה מתמטיקה-פיזיקה או מתמטיקה-מדמ"ח או הנדסה אם אתה רוצה עבודה
) ובהצלחה בגבעה
. נ.ב. אם אתה מסתכל על שוק העבודה לאחר תואר ראשון, למתמטיקאי אין מה לחפש לפני תואר שני (אלא אם כן הוא סטטיסטיקאי),לפיזיקאי גם כנראה כנ"ל, מדמ"ח כמו שאמרתי התואר שלך מקביל בערך לתואר ראשון מדמ"ח (מבחינת דרישות הבסיס), אז לא סביר שתהיה בעיה.