שאלה לגבי מס' הקלוריות ביום

tamysh

New member
שאלה לגבי מס' הקלוריות ביום

הלכתי לדיאטנית מטעם קופ"ח שנתנה לי דיאטה בת 1000 קלוריות ביום. התפריט הוא: בבורק 2/3 כוס חד פעמי ברנפלקס עם חלב, בצהריים חזה עוף עם הרבה ירקות ו- 2/3 כוס אורז או פחממה אחרת, אחה"צ פרי או מעדן דיאט, בערב סלט גדול עם כפית שמן זית, 2 פרוסות לחם קל ו-1/2 כף גבינה או ביצה או 1/2 חבילה טונה. ובלילה פרי או מעדן דיאט. האם זה מספיק? אם לא - מה להוסיף?

eaz1514

New member
שכחת לציין פרטים חשובים כמו גיל

גובה, משקל. אם הדיאטנית נתנה לך את התפריט הזה כנראה שהוא בסדר לנתונים שלך. זה בערך מה שאני אוכלת כבר שנתיים וחצי ולראיה 40 ק"ג שהישלתי מעצמי ושומרת. לכמויות שציינת אני מוסיפה עוד פרי ועוד 2 פרוסות לחם קל עם כפית ריבה דיאטטית ו/או גבינה לבנה 5%. פעם בשבוע קפה ועוגה בבית קפה חובה ! אבל בבית קפה ולא בבית. אם יש לך ספקות הכי טוב להתיעץ עם הדיאטנית. מפאת גילי ה"מופלג" +/-50 אני לוקחת מולטיויטמין וכדור סידן כל יום לפי הוראות הרופאנ ונדיאטנית שלי גם יחד. בהצלחה

tamysh

New member
צודקת. אז הפרטים החסרים:

בת 29, גובה 160 ס"מ משקל (היום באמצע הדיאטה) 71 ק"ג. את כאוכלת פעם בשבוע עוגה ומצליחה לרדת במשקל. ז"א שמותר לאכול בדיאטה עוגה (ועוד בבית קפה שזה מלא קלוריות) ומצליחים לרדת?! איזה כיף!

eaz1514

New member
שומרת כל השבוע בלי לחרוג וכך אפשר !

אי אפשר לחיות כל החיים במשטר כה קפדני. חייבים מדי פעם משהו טוב. ועובדה זה עובד. כמובן אם יש ארוע או חג באותו שבוע אין עוגה!!! והכי חשוב שכחתי לציין אני רוקדת ריקודי עם פעמיים בשבוע כשעה וחצי כל פעם במרץ רב.

למעלה