שאלה לגבי מערכת משקולות..

GrimBoy

New member
שאלה לגבי מערכת משקולות..

שלום, בימים אלה אני מחזיר את עצמי לכושר ורוצה להתחיל לפתח את הגוף. יש לי שומן לשרוף ובשביל זה אני עושה שלוש - ארבע פעמים בשבוע אימון אירובי במכשיר אליפטיקל. רציתי לשאול באיזה אמצעים אפשר לייעל את שריפת השומנים באליפטיקל? בנוכחי אני עושה - 6 קילומטר על דרגה 5 מתוך 12 וזה לוקח לי 35 דק'. דבר שני, האם מערכת משקולות גדולה מספיק טובה לבניית גוף? אני רוצה לקנות אחד. חשבתי לקנות ולהביא מאמן אישי שידריך אותי על השימוש. אני עובד מהבית ומאד קשה לי להגיע לחדר כושר. בגלל זה רוצה שיהיה לי את הציוד המתאים בבית.

הר ניר29

New member
אשמח לסייע

אך מה הכוונה בליעל את "שריפת השומן" במכשיר אליפטי? האם אתה מתכוון שלמכשיר שאתה משתמש בו קיימים מאפייני אימון מסויימים? כמה אתה שוקל? מהו גילך? מהי היסטוריית האימונים שלך? האם אתה מחפש לרדת במשקל? (אני מניח שלזה התכוונת "בשריפת שומן").

GrimBoy

New member
אהלן.. תודה על התגובה..

הכוונה בליעל שריפת שומן היא למקד את האימון ולעלות את כמות השומן הנשרף בכל אימון. מקריאה נוספת בפורום הבנתי שעל מנת ששומן יישרף כמו שצריך אצטרך להתאמן יותר זמן גם אם זה אומר במאמץ פחות גדול. האם זה נכון? אם כן, נראה לי שאעדיף לעשות הליכות מהירות שכן קשה להחזיק הרבה זמן על המכשיר אפילו עם מוזיקה, זה ניהיה מאד משעמם. אני שוקל 105, בן 25..מטר 89. רוצה לרדת לפחות לפחות ל-85. מבחינת אימונים, יש לי היסטוריה די צולעת. עשיתי ריצות תקופה אבל לא משהו היסטרי. על האליפטיקל אני מבצע לא רע כבר כמה חודשים אבל התוצאות מבחינת משקל לא מדהימות בכלל. עשיתי עד לפני חודש אימוני משקולות מאד בסיסיים שאני מקווה לייעל בעזרת מולטי טריינר. אני מחפש להתחטב, לא מחפש להיות בריון, בגלל זה אני שואל אם זה מספיק כתחליף לחדר כושר אליו אין לי כל כך זמן ללכת.

הר ניר29

New member
כמה דברים

לפני הכל... האם אתה סובל מבעיות בריאותיות? לחץ דם?, סוכרת? משהו דומה? לא עלינו
בהנחה שלא... 1. המפתח הראשוני להרזיה הוא תזונתי!!! לכן עליך להיות בליוי של איש מקצוע, קרי תזונאי\ת ולא אחר. 2. פעילות גופנית מסייעת להעלות את ההוצאה הקלורית, ובנוסף תתרום לשימור או לתוספת מסויימת של מסת שריר. * מהאמור להעיל את צריך להבין שהפעילות הגופנית מבחינתך היא כלי ולא מטרה. הכדי להוריד במשקל אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי, כיצד לעשות זאת בצורה נכונה- שוב יעוץ תזונתי, גם דרך קופת חולים. פעילות גופנית ממושכת - תעלה את ההוצאה הקלורית. אתה צריך לשמור על עצימות מקסימאלית מבחינתך אך כזו שמאפשרת לך להתמיד כ 30 דקות באופן רציף. אני לא ממליץ לך להיות פעיל מעבר לשעה ברציפות. איני יכול להמליץ לך על % דופק מסויימים, אך נסה לראות האם אתה לדבר בחופשיות בפעילות. אם כן, אתה יכול להגביר מעט את הקצב למצב של יכולת לומר משפט או שניים בלבד. לגבי המולטי טריינר, המכשיר אחלה, השאלה אם אתה יודע כיצד לעבוד איתו ומה יכולת ההתמדה שלך לטווח הארוך. צרפתי קובץ של ACSM עם הנחיות כלליות לפעילות. שום דבר מהאמור לא יכול להוות תחליף לפגישה עם מדריך לשם יעוץ. ולכן אני ממליץ לך להפגש עם איש מקצוע, גם להכוונה כללית.

דיאטנית

הי, שמי סיגלית, אני דיאטנית קלינית ומאמנת כושר במידה ותרצה, ניתן ליצור איתי קשר ב 052-5234405. ואני רק רוצה לחזק את מה שנאמר קודם,פ"ג זה דבר נפלא אך 70% מהירידה במשקל קשורה בתזונה וע"י שינויים קטנים ולא דראסטיים מידי , אפשר להגיע לתוצאות יפות. בכל אופן שיהיה בהצלחה

GrimBoy

New member
עוד כמה דברים..

בעניין המוליטי טריינר שאני רוצה לקנות. אין לי מקום להחזיק אותו בחדר (אני גר ביחידה נפרדת) ואני רוצה להחזיק אותו בחוץ, בהנחה שאני מכסה אותו, זה בעייתי שהוא יהיה בגג? דבר שני, האם יש המלצות בעניין איזה לרכוש? חברה? סוג? פונקציות?

למעלה