שאלה לגבי מפגש הפורומים:

aradori

New member
שאלה לגבי מפגש הפורומים:

יש לי שאלת תם - המפגש שלנו ביום שני, קדם למפגש כולל של פורומים למען זכויות בע"ח? אם כן - למה הם היו הרבה-הרבה יותר מאיתנו? סביר להניח שכל מי שהגיע לשם גם טבעוני, לא? יש הרי צמחונים/טבעוניים מטעמים בריאותיים בפורום הזה, אבל סביר שכל אדם שחושב שצריך לשמור על זכויותיהן של חיות, מכליל בזה גם איסור על לאכול אותן? לא?

AmitKar

New member
אנסה לענות

אכן פורומי זכויות בע"ח כוללים בתוכם יותר אנשים. קח אותי לדוגמא: אני התחלתי לכתוב בפורום זכויות בע"ח עוד לפני שנפתח איזשהו פורום על צמחונות או טבעונות או שניהם. בהתחלה כתבתי בפורום צמחונות וטבעונות בוואלה, אבל מתישהו פשוט הפסקתי. לא היה לי מספיק זמן ובפורום זכויות בע"ח יש עדכונים חשובים. בפורום צמחונות וטבעונות שום דבר לא בוער. לכן, למרות שאני צמחוני אני כותב הרבה יותר בפורומים לזכויות בע"ח מאשר בפורומים כמו הפורום הזה. אני אישית הצטרפתי אליו רק שלשום, לאחר שכולם המליצו לי עליו ואני רואה שהוא אכן פורום מעולה. בפורומים לזכויות בע"ח יש עוד נושאים מלבד מזון מן החי ולכן יש יותר אנשים שזה נוגע להם. תתפלא לראות שרוב האנשים חושבים שלבעלי חיים מגיעים זכויות כאלה ואחרות. אך אפילו אלה שחושבים שבעלי חיים זכאים להתחשבות שווה לגמרי לאדם, עדיין אוכלים חיות מתות או מוצרים המגיעים מחיות חיות (חלב, ביצים). מתוכם אני (אני רק צמחוני). אני לא רואה עוד סיבה לכך שיותר אנשים נמצאים בפורומי זכויות בע"ח שלך, עמית

למעלה