שאלה לגבי מרפאת מכבי

Honey Annie

New member
שאלה לגבי מרפאת מכבי

מישהו מכיר את מרפאת מכבי להריון בסיכון גבוה בבלפור 10, ת"א? ספציפית, האם מישהי מכן מטופלת ע"י ד"ר ברלוי? הוזמנתי לשם לשבוע הבא ומענין אותי אם זה מישהו שנעים להיות במעקב אצלו.

ועוד..

אני הייתי במעקב במרפאה להריון בסיכון בראשל"צ (מכבי), אין רופא קבוע שאת במעקב אצלו, כל פעם שאת באה יש רופא אחר...זה לא הכי נעים, אבל מצד שני לרוב הם לא עושים בדיקה פנימית, ולכן רצוי להיות במעקב נוסף אצל רופא "בקהילה" (כפי שהם מגדירים..). בכל זאת, אם יש רופא עדין ונעים (כמו ד"ר גומל), תוכלי לבוא כל פעם כשהוא בתורנות. כך עשיתי במרפאה בראשל"צ, השתדלתי לבוא כל פעם לאותו רופא.

Honey Annie

New member
תודה על ההמלצות

אני אנסה לשנות. יש לכן המלצות על רופא פרטי שמתמחה בהריון בסיכון?

כעקרון..

אם את מטופלת במרפאה בבלפור, אין צורך ברופא פרטי, הם מאוד מקצועיים ושם את עושה גם את המעקב של לחץ דם, משקל, חלבון בשתן, אולטרסאונד ומוניטור בהמשך. מה שכן, בגלל שהרופאים מתחלפים, אין רופא שהוא רופא המעקב שלך, אין יחס אישי של רופא שמכיר והולך איתך לאורך כל ההריון ולכן אני ממליצה לעשות במקביל למעקב הזה מעקב אצל רופא נשים רגיל בקופה (אני יכולה להמליץ לך על ד"ר רוזנברג קרלוס שהוא מאוד רגוע ואיזן אותי מאוד). אני לא יודעת מדוע ההריון שלך בסיכון, במידה וזה קשור לקרישיות, ממליצה על פרופ' קופרמינץ. וכפי שכבר המלצתי ד"ר גומל מומלץ ביותר (גם פרטי).

Honey Annie

New member
תודה רבה על העצות

הבעיה שלי היא סוכרת לפני ההריון (סוג 2) ואני הולכת להתיעץ עם פרופ קופרמינץ הערב בשמונה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר ושלא יעבירו אותי לאינסולין. אני מקבלת תרופות בינתיים. יש מישהי שמכירה רופא שמומחה בסוכרת הריונית במיוחד?

למעלה