שאלה לגבי משחק בסטים, האם זה אפשרי:

Jupiter Jones

New member
שאלה לגבי משחק בסטים, האם זה אפשרי:

יש לי פס4.
בנובמבר יוצא המשחק - Cuphead בלעדית לאקסבוקס ולסטים ולפי הצהרת החברה המשחק לעולם לא יגיע לפס4. התבאסתי מכך והבחנתי במקרה בתגובה הבאה של גולש לעניין זה:

I'll play it on my TV through Steam link... with a PS4 controller. :)

עוד לא יצא לי להשתמש בסטים.
האם זה נכון, האם אני יכול להכנס לאתר של סטים דרך הדפדפן בפס4 ולהוריד את המשחק ולשחק בו כרגיל דרך שלט הפס4, לפי הבנתי המזערית, אם תכנתו את המשחק לא להיות משוחק באמצעות פס4, איך יכול להיות שניתן יהיה לשחקו דרך שלט של הפס4?

מישהו 2

New member
לא בדיוק...

המשחק לא יוצא ל- PS4. אבל הוא כן יצא למחשב האישי. במחשב האישי אין בעיה לשחק במשחקים עם שלט של PS4, אקסבוקס או כל דבר שתחפוץ בו.

steam link זה מכשיר שאנשים יוכלו לקנות ולחבר לטלוויזיה שלהם, ועל רשת ה- wifi הביתי לשדר את מה שקורה במחשב לטלוויזיה.
בקיצור, סוג של סטרימר.
וככה טכנית אתה יכול לשחק במשחקים בסלון עם שלט של PS4 במשחקים שיוצאים "בלעדית" רק לאקסבוקס , ובאיכויות גרפיות שמשתמשי PS4 ואקסבוקס רק יכולים לחלום עליהם.

PC Master Race כבר אמרנו?

sky121

New member
פתרון אחר

אפשר לוותר על steam link ולחבר ישירות את המחשב לטלביזיה. זה תלוי במיקום של המחשב והטלביזיה בבית.

יש אופציה בסטים שקוראים לה Big Picture, בה הממשק מוטעם לתצוגה לטלביזיות. ככה הוא יכול לשחק כל משחק שיש לו בסטים על המסך הגדול.

אם יש לו מחשב נייד טוב, הוא יכול לחבר אותו לטלביזיה במקום את המחשב הנייח. המשחק עצמו לא נראה "כבד" מבחינת ביצועים, זה הרי אנימציה דו-מימדית.

http://store.steampowered.com/bigpicture

Jupiter Jones

New member
תודה לכם על התשובות! אוקיי, נניח

שחיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI וכך אני רואה את האתר של סטים בטלוויזיה דרך ה-Big Picture (אם הדיוט כמוני הבין זאת נכון), אז לגבי שימוש בשלט הפס4 במשחק בסטים - יש הטוענים שזה עובד אך לא מעט טוענים שזה לא עובד, יש סרטונים שאומרים כן ואחרים לא, ובנוסף אלה שאומרים שזה כן עובד טוענים שזה לא יעבוד בכל המשחקים ושזה תלוי משחק, כלומר צריך לבדוק ספציפית האם המשחק עצמו תומך בתצורת שלט הפס4 . יצאתי מבולבל מכל זה ואין לי מושג מה נכון.

האם מנסיונכם זה כן עובד?
ואם כן, מדוע איני יכול בפשטות כקיצור דרך ללא שימוש במחשב, להכנס לאתר סטים דרך הדפדפן של הפס4, לקנפג שם את השלט ולשחק שם במשחק הבלעדי לסטים?

מישהו 2

New member
זה עובד כמעט על כל המשחקים

משחקים שזה לא עובד בהם, זה משחקים שכנראה לא נועדו כדי לשחק בהם עם שלט מלכתחילה.

בעקרון, אין עדיין תמיכה רשמית של סוני בשלט של ה-PS4 למחשב. אבל יש תמיכה מלאה בשלט של האקסבוקס של מיקרוסופט. ואז מה שאנשים עשו, הכינו תוכנות מיוחדות למחשב שמזהות שלט של סוני 4 ומרמות את המחשב לקרא אותו כשלט של אקסבוקס.
לכן מה שקורה כשאני משחק עם השלט של ה-PS4 במחשב, אז יש עדיין את כל הסימונים של הכפתורים כמו בשלט של האקסבוקס במשחק עצמו. זה לא פוגם בהנאה, כי כשאתה משחק הרבה אתה כבר יודע לפי המיקום על מה צריך ללחוץ בלי קשר לצורה של האייקונים בשלט (ריבוע, איקס, עיגול וכו')

ובקיצור - זה אפשרי, זה עובד מצוין ובכל המשחקים שתרצה.
עכשיו, לסטים אמנם יש אתר באינטרנט, אבל מדובר בתוכנה שצריך להוריד למחשב, דרך האתר. זה לא שדרך האתר עצמו באינטרנט אתה מוריד את המשחקים.
אי אפשר להוריד תוכנות מהאינטרנט ל- PS4 באופן כללי. והקבצים של המשחקים שם זה שקבצים שמותאמים למשחק מחשב. אתה לא יכול להתקין משחק מחשב על קונסולה. (אלא אם כן אתה איזה האקר מתוחכם שיודע לפרוץ את הקונסולה ולהתקין עליה ווינדוס- ובעצם די תהרוס לעצמך את הקונסולה).

Jupiter Jones

New member
אלף תודות!

נתנו לך תשובות מצוינות- רק להוסיף על מה שכבר נאמר...

אפילו אם יש לך משחקי PC אולטרא ישנים (לפני 2005) שהם דו מימדים כמו Cuphead ואתה רוצה לשחק אותם עם הדואלשוק 4 או כל גיימפד אחר.

יש את Xpadder שגורם לPC שלך לחשוב שהשלט שלך זה בעצם מקלדת והDpad זה בעצם החצים במקלדת.

ככה שאפשר לשחק בשלמות בכל משחק 2D (גם אם זו רק זווית של 2D )
אפילו במשחקים שנוצרו לפני שהגיעה הסטנדרטזיציה של שלטים בPC.

בקיצור, אין שום משחק 2D שאתה יכול לחשוב עליו משום שנה, שאתה לא יכול לשחק עם הדואלשוק 4 כולל משחקים שרצים על כל אימולטור שתרצה.

למעלה