שאלה לגבי משקל...

שאלה לגבי משקל...

מתי ואיך וכמה אתם נשקלים ? אני ממש מתחילה להתמכר למשקל של הבית...

אני לבד../images/Emo7.gif

לילה טוב

רוייקו

New member
תלוי באיזה שלב את בדיאטה

אם את בחצי השנה הראשונה אחרי הניתוח אז אפשר להשקל אחת לשבועיים שלושה. אין צורך להשקל כל יום או כל שבוע. מיותר. כדאי להשקל במישקל אחד קבוע ולא להשקל בכמה משקלים במקביל.

RomiVais

New member
יעל יקרה - שאלה חשובה ../images/Emo8.gif

אצלי זה הפך לאובססיה לפני כמה חודשים כבר הייתי נשקלת אולי 20 פעם ביום - אם לא יותר זה היה נורא כי ההרגשה היתה נוראית כל פעם שעליתי על המשקל ומה קרה שלא ירדתי לפחות קילו מאז הפעם האחרונה שנשקלתי (לפני שעה
)? אז החבאתי את המשקל ומאז אני הרבה יותר רגועה לגבי המשקל. נראה לי סביר ביותר להישקל אחת לשבוע / שבועיים. ואם התמכרת וקשה לך, בקשי ממישהו בבית שיחביא עבורך את המשקל או שתניחי אותו במקום ממש לא נוח להוציא כל רגע... בהצלחה וסוף שבוע נעים רומי

רונית-1

New member
הי גלידונית אוהבת את השם שלך

אני נשקלת אחת לשבוע או שבועיים לא מקפידה על יום קבוע. ובדרך כלל כשאני מרגישה שקצת חרגתי מדי מהדיאטה, רק כדי לדאוג שהמשקל לא יעבור את ה-60. משתדלת לחיות על ירקות בכל צורות הבישול וירקות טריים, אוכלת מעט בשר וכ-כוס חלב ביום. יש חריגות אבל זה מתאזן עם הדיאטה דלת הקלוריות. בהצלחה רונית

רוייקו

New member
רוניתי, ממליץ לך לעבור לחלב מועשר

בסידן וחלבון של תנובה. מוצר גאוני וטעים פי אלף מהחלב הרגיל. יש לו אריזה עם משבצות בטורקיז. כמנותחי מעקף, חשוב לנו נושא החלבונים והסידן במיוחד.

רונית-1

New member
רוייקו צורכת רק את החלב המועשר

יש את החלב המועשר 0% שומן שהוא מוצר מעולה של תנובה. ויש את המועשר בסידן של יוטבתה 1% מבחינה קלוריות ערך קלוריות דומה. רונית

רוייקו

New member
יש את החלב המועשר של תנובה 1%

מועשר בחלבון וסידן. הערכים של אלו כפולים מאשר במוצר הרגיל.

רונית-1

New member
גלידונית כשיודעים מה מצפה לנו

הרבה יותר קל להתמודד עם הכל. באיזה שלב את עומדת עכשיו ובאיזה משקל התחלת? רונית

היי רונית.

אני מנותחת עם טבעת אצל ד"ר אבינוח באסותא. התחלתי 119 ק"ג והיום 98 כל זאת ב-8 חודשים. קצת איטי לדעתי-טעמי אולם מנחמת העובדה שמה שיורד לאט גם יעלה לאט אם בכלל יעלה. הגובה שלי 153 ס"מ והייתי רוצה לשקול 55 - 60 ק"ג. כמובן הדרך עוד ארוכה,קשה ורצופה מכשולים.

רונית-1

New member
גלידונית יקרה

הצעד החשוב ביותר בדרך למטרה כבר מאחורייך. הקצב של הירידה תלוי בך כמובן, ואם ירידה איטית נוטעת בך תחושת בטחון שזה לא יעלה יותר אז המשיכי כך. כי חשוב ביותר בכל התהליך עצמו להרגיש טוב עם עצמנו ובדרך בה בחרנו. רדי והצליחי. רונית

למעלה