שאלה לגבי מתכון לגבינית בריאה
היי לכולם,
מצאתי את המתכון הבא שאני רוצה לנסות (מהקישור: http://www.tapuz.co.il/blogs/viewEntry/7384165 )
החומרים הדרושים:
לבצק:
4.5 כוסות קמח כוסמין מעורב (לבן ומלא)
5 כפות סוכרלוז
25 גרם שמרים טריים
1/2 חבילה משפר אפייה
קורט מלח
100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות +1/2 כוס שמן תירס
1 גביע שמנת 15% או יוגורט 3%
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת ומיץ מתפוז/לימון
למלית:
500 גרם ריקוטה 5%(2 קופסאות)
2-3 כפות סוכרלוז
2-3 כפות ריבת חלב LIGHT של קונדיטור
קורט מלחקליפה מגוררת מלימון/תפוז
1 כפית תמצית וניל
3- כפות שיבולת שועל אינסטנט
2 ביצים
השאלות שלי הן:
*בבצק - האם במקום משפר אפייה אפשר לשים אבקת אפייה? האם היחס הוא זהה (חצי שקית א.אפיה כנגד חצי שקית משפר)
* במלית - האם אפשר לא לשים את ריבת החלב ושיבולת השועל? האם לדעתכם יגרע מהמתכון או האם לשים משהו במקום?
תודה מראש לעוזרים ויום מקסים
היי לכולם,
מצאתי את המתכון הבא שאני רוצה לנסות (מהקישור: http://www.tapuz.co.il/blogs/viewEntry/7384165 )
החומרים הדרושים:
לבצק:
4.5 כוסות קמח כוסמין מעורב (לבן ומלא)
5 כפות סוכרלוז
25 גרם שמרים טריים
1/2 חבילה משפר אפייה
קורט מלח
100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות +1/2 כוס שמן תירס
1 גביע שמנת 15% או יוגורט 3%
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת ומיץ מתפוז/לימון
למלית:
500 גרם ריקוטה 5%(2 קופסאות)
2-3 כפות סוכרלוז
2-3 כפות ריבת חלב LIGHT של קונדיטור
קורט מלחקליפה מגוררת מלימון/תפוז
1 כפית תמצית וניל
3- כפות שיבולת שועל אינסטנט
2 ביצים
השאלות שלי הן:
*בבצק - האם במקום משפר אפייה אפשר לשים אבקת אפייה? האם היחס הוא זהה (חצי שקית א.אפיה כנגד חצי שקית משפר)
* במלית - האם אפשר לא לשים את ריבת החלב ושיבולת השועל? האם לדעתכם יגרע מהמתכון או האם לשים משהו במקום?
תודה מראש לעוזרים ויום מקסים

