שאלה לגבי מתכון

שמרית211

New member
שאלה לגבי מתכון

אהלן,

חושבת לנסות גריסי פנינה, אבל שמעתי שגריסים מתאימים בעיקר למרקים ולא תוספת כדוגמת אורז או בורגול.
האם למישהו יצא להתנסות?
אני מנסה לגוון את צריכת הדגנים בתזונה שלי. (לא כל הזמן חיטה ומוצריה)
תודה
 

שמרית211

New member
ד"א

לא מסוגלת לגעת בכוסמת או קינואה (מפאת הריח) כך שכרגע "מככבים" בתפריט שלי בעיקר אורז (בסמטי), אטריות אורז, בורגול וכוסמין.
 

Gidi Shemer

New member
כירתו את ראשה


אני אמנם מחובבי הכוסמת, אבל הבנתי ממזמן שרבים לא אוהבים אותה.

אבל לכתוב פה שאת לא מסוגלת לגעת בקינואה? ועוד בגלל הריח???

אני מקווה שמנהלת הפורום תמצא את ההודעה הזו ראוייה למחיקה ואת הכותבת מועמדת לחסימה!!
 

שמרית211

New member
כל אחד והעדפותיו הוא

ניסינו בבית והיה לקינואה טעם לוואי.. (אבא שלי שוחר בריאות ולא מסוגל לגעת בקינואה).
אני מקווה שזה היה בצחוק ;)))))
 

Gidi Shemer

New member
אלפי סליחות

רק עכשיו אני קולט שלא התכתבנו בעבר ואולי את היית עלולה לקחת אותי ברצינות.

נעים מאד, גידי שמר. פה ושם פוסטים רציניים, אבל בדרך כלל מתעסק בבדיחות קרש, בדרך כלל גם לא מצחיקות


ומסכים, כל אחד וטעמו עימו או עימה (חוץ מעניין מיץ עשב החיטה שאנחנו נאבקים בו פה ללא רחם).

 

ladybug6

New member
מנהלת הפורום לא טעמה קינואה מזה

כמעט עשור


ואת דעתי על כוסמת נראה לי שכולם כבר יודעים
 

ניב נ

New member
אפשר גם קר בחלב קוקוס עם קינמון (או בלי)

לא לשכוח שהתירס הוא גם דגן.
שונאי הכוסמת יכולים לשבור את הטעם עם הרבה עלי מנגולד או תרד ובצל.
לכוסמת לא קלויה יש טעם קצת אחר (וגם מחיר אחר).
 

יוספה 51

New member
שני דברים בעניין קינואה- א. לבדוק את הקינואה

החומה, שונה בטעם ויותר קלה בטעם לדעתי. דבר שני- קינואה, לבנה בעיקר, מצריכה שטיפה רצינית תחת זרם מים, כדי להוציא את המרירות והריח. לגבי הכוסמת לגמרי מסכימה איתך. כוסמין חשבתי שזה כמו כוסמת אז גם מוקצה מבחינתי. דבר שעובד מעולה אצל בני ביתי זה הקוסקוס- גם הלבן וגם המלא, מאד טעים בתוספות של ירקות למיניהם.
 
למעלה