שאלה לגבי מתכונים

שאלה לגבי מתכונים

אני מניחה שכבר דובר רבות בנושא בעבר, אך ניסיתי לבצע חיפוש ולא הלך לי אז.... אני מעוניינת להכין עוגת חתונה 2 קומות (בקוטר 24 ו- 18) העוגות צריכות להיות פרווה. חשבתי על עוגת שוקולד ושמנת-קינמון. א- האם יש רעיונות מוצלחים מאלו? ב- כיצד ניתן להמיר את המתכונים (המתכון של נטע והמתכון שמופיע במאמרים) לעוגות פרווה ג- מהי הכמות שאני צריכה לעוגת השמנת- קינמון לרינג 18 (גבוה)? תודה רבה
 

lzabari

New member
אפשר עוגת תפוזים/פרג/אגוזים

יש מלאי טעמים רק השאלה מה הטעם שלך לפעמים ההחלפות פוגעות בטעם .. ניסיתי עוגת מייפל עם שמנת חמוצה ויצא יאמי חבל"ז המרתי למיץ תפוזים שיהיה פרווה וזה לא היה אותו דבר בכלל ולדעתי הרבה פחות מוצלח. לכן כדאי כבר מראש לחפש מתכונים ללא מוצרי חלב.
 

net the jet

New member
עוגת שמנת קינמון היא עם שמנת מתוקה, לא הייתי

מחליפה את השמנת במשהו אחר כי התוצאה תתקבל משהו אחר לגמרי... לכן ממליצה לחפש מתכונים שהם פרווה מראש. עוגת תפוזים עם שמן, עוגת שוקולד פרווה ( יש במאמרים בפורום השני עוגה של וון תו למשל )
 
העוגה של וון תו

לאיזו תבנית מתייחס המתכון (בפורום השני- במאמרים) אני רוצה להכין עוגה גבוהה ברינג 24- בכמה עליי להכפיל? תודה
 
למעלה