שאלה לגבי נגן IRIVER H320

• פותח הנושא MM22
  • פורסם בתאריך

MM22

New member
שאלה לגבי נגן IRIVER H320

לפני שבוע קניתי נגן IRIVER H320 . הנגן מצויין , אני ממש מרוצה ממנו . יש לי בעיה אחת שאני כבר מתחיל להתייאש ממנה ... הנגן הזה אמור להקליט ממקור חיצוני באיכות ממש טובה אבל לצערי , אני לא מגיע איתו בדרך כלל לאיכות הקלטה טובה . ( הצליל "נמרח " כמו שמשמיעים מוזיקה בעוצמה חזקה מרמקול פשוט ). החלפתי גם את החיבורים לחיבורי בננה מוזהבים שאמורים להיות איכותיים יותר וזה לא עזר . אני בטוח שהבעיה היא לא בנגן , אלא בהגדרות ורציתי לשאול אם מישהו יודע מהן ההגדרות הטובות ביותר להקלטת מוזיקה איכותית . תודה

stardust19

New member
כן ואין שום בעיה עם ההקטלה ממקור

חיצוני- אומר את זה אחד שיש לו את המכשיר הנהדר הזה. אז ככה: voice monitor- on record settings: internal mic- AGC on, 128kbps external mic stereo on 192 kbps line in stereo on 192 kbps tuner stereo on 192 kbps ext.mic volume 20 int mic volume 20 line in volume 20 voice detect level 03 sec 03 sec auto sync 03 sec אלה ההגדרות שאני הגדרתי אצלי במכשיר וההקלטה היא פשוט מצוינת, אבל זה רק אני. אני אשמח לראות הגדרות אחרות

MM22

New member
אני ממש לא מבין מה הבעיה אצלי ...

אני חשבתי שאולי הבעיה היא בבסים שאולי חזקים מידי , אבל זאת לא הבעיה . לפעמים זה מקליט באיכות טובה ולפעמים לא . האמת שכיוונתי אצלי ל kbps 320 ולא ל 192 ( חשבתי ש 320 אמור להיות יותר איכותי ) .... אז אני ממש לא מבין את זה . תודה על העזרה בכל מקרה .

MM22

New member
דרך אגב ,

מדיסקמן זה מקליט באיכות מצויינת . הבעיה היא בהקלטה מהממיר של YES ( חיברתי את הבננות מהממיר עצמו , לנגן ). אתה הקלטת ממקור חיצוני כזה או רק מדיסקמנים ומערכות ?

weird dust

New member
יכול להיות שהיציאה של הממיר מוגברת

וגורמת לבעיה כשהיא מוקלטת, אני זוכר כשהקלטתי הופעה בשביל לראות איך יצא היה באסים חזקים מאוד ולא שמעו כלום - מה שאומר שיכול להיות שהמכשיר רגיש לבאסים.

MM22

New member
אז עדיף לחבר לטלוויזיה עצמה ?

זה לא יפגע באיכות ההקלטה ? בכל מקרה אני אנסה . תודה

stardust19

New member
יכול להיות שיציאות של YES רגישות

מדיי ואז צריך לכוון מחדש את הפרמטים האיריבר, לא בדקתי את זה על הממיר שלי ולכן קשה לי לומר בוודאות. אני מקליט 99% מדיסקמנים ומערכות סטריאו וכד'...אם ייצא לי איכשהו לבדוק את העוצמה ביציאות של הממיר YES אני אעלה פה מאמר. כרגע אין לי מכשירים בבית למדוד את העוצמה אז אני רק יכול להמליץ מה שעולה לי כרגע בראש

MM22

New member
OK , אני אשמח לקרוא את המאמר

כי לצערי , אני כרגע לא יכול להקליט מהטלוויזיה באיכות טובה וחבל כי תיכננתי להקליט הרבה מערוצי המוזיקה ... תודה בכל מקרה .

למעלה