שאלה לגבי נוקיה

eranavni

New member
שאלה לגבי נוקיה

יש לי מכשיר נוקיה 3310 ומידי פעם אני לא מצליח לחייג למרות שיש קליטה מלאה למשל *111 אז הוא מנתק לי תשיחה באמצע אני מדבר מספר שניות ואז הוא מתנתק

eranavni

New member
הקפצה

נוו אני לא מאמין שאין לכם תשובה הרי אתם אנשים עם ניסיון נ.ב זהו עברו 10 מילים

eranavni

New member
כן צליל כזה חוזר על עצמו כמו ששומעי

ם בבזק לאחר ניתוק

Big N

New member
זה שאתה רואה קליטה מלאה

לא אומר שהאנטנה רואה אותך בצורה טובה או שבדיוק יש הפרעה על התדר ולכן השיחה מתנתקת. בטח זה קורה לך במיוחד בתוך מבנים.

אלכס נ

New member
אנשים מסכנים

מה, מתנתקת לכם השיחה בתוך מבנה או רכבת? מסכנים. משום מה חשבתי ששיחה לא אמורה להתנתק אף פעם. אפילו אם אין קליטה (לא שיש מצב כזה), אם הצלחתם ליזום שיחה, היא לא אמורה להתנתק. כשהקליטה נעלמת יש צפצופים עד אשר הקליטה חוזרת או שמנתקים את השיחה.

eranavni

New member
איך ידעתי שתגיב על זה

וכן כמו שאמרתי לך בעבר יש לי נוקיה ויש לי ניתוקים כמו שאמרת צודק אבל לא בכל מקום צריך לשים תגובה

אלכס נ

New member
לשים תגובה???

מה זה אומר? ברור שלא בכל מקום וברור שלא תמיד. לאבא שלי היה נוקיה 5220 מהעבודה והוא התקשר הביתה פעמים רבות. היו הרבה פעמים שדיברנו 15 עד 20 דקות והיה ניתוקון(נגיד רבע שנייה, אפילו פחות) אחד קטן או 2. והיו פעמים שדיברנו דקה והיו בערך 150 ניתוקים (מספר ניתוקים בשניה לזמן קצר ביותר). תראה, אני לא אומר שבמכשירי מוטורולה בסלקום אין ניתוקים בכלל. אבל אני אומר שיש הרבה פחות ניתוקים ממכשירים אחרים, ואת ההבדל מרגישים, בצורה משמעותית.

idan3k

New member
כן,איב מסכנים אנחנו,

לקוחות לא-של-אמיגו נחותים שכמותנו... איך אנחנו מדברים בתנאים המכפירים האלו??? איך אנחנו שורדים מחודש לחודש עם המחירים האלו??? ואיך אנחנו מסתדרים בדור 2/2.5 ועם הקנאה באמיגו שהיא בדור 7

למעלה