שאלה לגבי נחש שחור ראיתי נחש שחור בחצר ביתי בערך באורך מטר וחצי, שאלתי היא האם הוא ארסי?
S shosh14 New member 8/6/07 #1 שאלה לגבי נחש שחור ראיתי נחש שחור בחצר ביתי בערך באורך מטר וחצי, שאלתי היא האם הוא ארסי?
N nivinivini New member 8/6/07 #2 אם את גרה בצפון,לפי הכרטיס, אז ראית זעמן שחור לא ארסי, לא מסוכן, לא מזיק ואפילו מועיל (הדברה ביולוגית לעכברים וחולדות). אם את גרה דרומה אז זה יכול ליהיות פתן שחור (ארסי), למרות שאני לא יודע כמה הוא נוהג להכנס ליישובים ולחצרות.
אם את גרה בצפון,לפי הכרטיס, אז ראית זעמן שחור לא ארסי, לא מסוכן, לא מזיק ואפילו מועיל (הדברה ביולוגית לעכברים וחולדות). אם את גרה דרומה אז זה יכול ליהיות פתן שחור (ארסי), למרות שאני לא יודע כמה הוא נוהג להכנס ליישובים ולחצרות.
S shosh14 New member 8/6/07 #3 תודה עבור האינפורמציה, מה שחשוב לי זה שהוא לא ארסי היות ואני נמצאת באיזור חדרה
H HyperViper New member 9/6/07 #4 לא ארסי השחור היחיד באיזור חדרה הוא זעמן שחור... תמיד יברח כשהוא נתקל בבן אדם אבל ינשך אם מרימים ביד (בגדול מטר וחצי זה בערך כמו נשיכה של חתול)
לא ארסי השחור היחיד באיזור חדרה הוא זעמן שחור... תמיד יברח כשהוא נתקל בבן אדם אבל ינשך אם מרימים ביד (בגדול מטר וחצי זה בערך כמו נשיכה של חתול)
N nivinivini New member 9/6/07 #5 לא מדוייק... אצלי בשכונה יש זעמן שחור דווקא די חברותי. אף פעם לא בורח מאנשים. אפילו להיפך, הוא מארגן פה מסיבות באזור הצפון.
לא מדוייק... אצלי בשכונה יש זעמן שחור דווקא די חברותי. אף פעם לא בורח מאנשים. אפילו להיפך, הוא מארגן פה מסיבות באזור הצפון.