שאלה לגבי ניהול הפורום

מדען

New member
שאלה לגבי ניהול הפורום

עדי, האם מותר לך לקבל עזרה? אני מנחש שאחד התפקידים שלך זה לנקות שאלות מפגרות וכו'. אם זה נכון, האם הגרעין הקשה יכול לעזור לך? האם את יכולה לבקש ממישהו לדאוג לפורום ליום יומיים (שבוע שבועיים)? מה שאני מדמיין זו מערכת שבה "עוזר" עושה כל מיני דברים, את מקבלת סיכום, ויכולה לעשות UNDO. אם אין כזאת, צריך להציע להנהלת הפורום.

טל ר

New member
אם אני מבין נכון

אתה מדבר על מערכת של Moderators ו-Administrator. למיטב ידיעתי אין דבר כזה בתפוז.

לא בטוחה שהבנתי

אם אתה מתכוון לסיוע בלהשיב על שאלות הגולשים, הרי שזו לא "עבודה" שלי בלבד ויש מספר אנשים בפורום (בוסטון גאי, טל ר, דורון, יעקב עו"ד שלנו ואחרים - כל אחד על פי נסיונו) שבאופן קבוע משיבים כאן לגולשים. כאשר אני נתקלת בשאלה שאני יכולה להשיב לה, אני משתדלת לעשות כך. אם מישהו אחר כבר ענה והתשובה מספקת, לא אחזור על דבריו. לגבי אדמיניסטרציה, אני נמצאת בפורום כל יום אבל לא 24 שעות ביממה. כשאני רואה לנכון אני מוחקת או משרשרת הודעות. אין כלי בתפוז המאפשר "moderation" של הודעות, הפורום פתוח לכולם אלא אם כן מנהל הפורום החליט לחסום "אורחים" לא רשומים או משתמשים מסויימים. בימים שאני לא נמצאת או עסוקה מדי (למשל כשילדתי) אני שולחת מסר לכמה קבועים ומבקשת את עזרתם. בתקופה שנעדרתי צירפתי אליי מנהלת שותפה שתנהל את נושא האדמיניסטרציה. כרגע אני לא נעדרת אלא סתם עסוקה ולא עונה על כל שאלה, אבל אני בהחלט מסתכלת בפורום כל יום ודואגת לשמור עליו מסודר. מקווה שהבנתי את כוונתך.

למעלה