שאלה לגבי ניהול של חברים

poisen

New member
שאלה לגבי ניהול של חברים ../images/Emo13.gif

שלום לכם מוניתי לנהל את הצוות שחלקם חברים שלי. הבעיה היא שאין אצלנו החתמת כרטיס ולכן חלקם נוהגים לצאת מוקדם בלי לדפוק חשבון. כיצד אני גורם להם להישאר בעבודה לפי מכסת השעות הנדרשת תוך כדי שמירה על הקשר החברי שלי איתם ? תודה

orenapl

New member
ניהול חברים

שלום poisen ניהול חברים הוא אכן אתגר בעל רגישות ודורש איזון מתמיד בין פן התוצאות ובין פן היחסים. כמה נקודות למחשבה: 1. חשוב לדעת איך אתה התנהגת כעובד? האם אתה עמדת תמיד במכסת השעות? אם יש משהו שמעורר התנגדות אצל עובדים הוא שמנהל דורש מהם דברים שהוא כעובד לא ביצע. 2. כשלב ראשון, הייתי מבקש מהצוות לעדכן אותך ברגע שמישהו יוצא מוקדם. בכל פעם שאיש צוות מודיע לך שהוא יוצא מוקדם, תברר את הסיבה ותשאל בעדינות מתי הוא ישלים את השעות. 3. אפשרות נוספת - אולי תשנה את נקודת המבט, למה ההתעקשות על מכסת השעות? לפעמים זה יותר אפקטיבי לנהל את התפוקות ולאו דווקא את התשומות, כלומר לתת לצוות יעדים לביצוע ולאפשר להם חירות לגבי אופן הביצוע. אם הצוות עומד ביעדים שלו, זה לא ממש חשוב אם הם לא עומדים בכל מכסת השעות. זה כמובן דורש בגרות ואחריות מהצוות, אבל לרוב גורם למוטיבציה יותר גבוהה. בנוסף, זה גם תלוי באופי האר גון בו אתה עובד. בהצלחה

במיסגרת

תיקון לחוק הגנת הדכר העובדים מחוייבים לדווח על שעות עבודתם. במידה ועבדו פחות, הם יקבלו שכר בהתאם. מכיוון שזה לא הפורום המתאים. אנא פנה לפורום דיני עבודה שיעזרו לך.

למעלה