שאלה לגבי ניווט בארה"ב וביטוח

se7en77

New member
שאלה לגבי ניווט בארה"ב וביטוח

אחי מצא דיל לשכירת מכונית בקנדה ( נמל תעופה טורונטו ) והחזרה ב-JFK לרכב FULLSIZE במשך 10 ימים ב-212 דולר ( חברה מוכרת וגדולה ).
הוצע לו ביטוח דרך האתר EXPEDIA של 9 דולר ליום לנזקי רכב , האם הביטוח מהסוג הזה טוב ?
איזה עוד ביטוח כדאי לעשות ( צד ג' או משהו כזה ).
איזה עוד חיובים יבואו לי בהפתעה וכדאי לצפות להם ( החברה היא National/ENTERPRISE

AYELET1

New member
לא יכולה לענות לצערי. תמיד לקחתי רכב עם ביטוח מלא

כעסקת חבילה.
אשמח לקרא את מסקנותיך לכשיהיו.
&nbsp
לא קשור, אבל עם איזו תוכנה בדעתך לנווט?

se7en77

New member
האמת שדי בדקתי את הנושא

https://www.esurance.com/insurance-resources/rental-car-insurance-myth
&nbsp
ועוד כמה מקומות , בסה"כ הביטוח חובה של הרכב והביטוח שהוספתי די מכסים את הכל , מה שחסר זה הביטוח של הדברים שנשארו ברכב ) .
זה הבדל של 300 דולר ( די משמעותי ).
&nbsp
כעקרון אין לי רשיון לשום תוכנה בקנדה , אני מאמין שאני אקנה את COPILOT ואת IGO ברגע שהטיול ייצא לדרך ( זולות יחסית ).

se7en77

New member
טורונטו עד ניו יורק ברכב ואז כמה ימים

מנהטן ואולי עוד מקום אם תהיה אפשרות.

umbo

New member
המחיר מפתה אבל מה עם דמי החזרה...

אני בספק עם זה נכלל במחיר, כשנקודת הלקיחה וההחזרה יחסית רחוקות ובמדינות שונות, קשה להאמין שזה כלול.
למעט פעם אחת (מתוך עשרות) אף פעם השכרה בארה"ב בחברה גדולה לא היתה יותר זולה מאשר בהשכרה מהארץ ! החברה הזולה ביותר בשנתים האחרונות היא אלמו, כשבשכירה מהארץ זה תמיד כולל את כל הביטוחים הנחוצים (כדאי גם לוודא שיש ביטול השתתפות עצמית).
אגב, לאלמו יש סניף בנתניה.
חברת מ.מ.ס.י עובדת איתם בהרבה אתרי השכרה ובאופן כללי היא מתחייבת למחיר הנמוך ביותר והשוואת מחיר לכל הצעה אחרת (בהשכרה מהארץ) שתביא להם. שווה לך לנסות.

se7en77

New member
נשיונל , אנטרפרייז ואלאמו זו בעצם

אותה החברה ( שייכול לאותו תאגיד ).
מראש לקחתי את הרכב מקנדה לניויורק , גם באתר שלהם עצמם זה לא כזה יקר אבל אין אפשרות לביטוח מבחוץ.

se7en77

New member
עוד משהו ששמתי לב , אם מחזירים לשדה התעופה יש אומנם מס

על המיקום אבל זה יותר זול מאשר החזרה בתוך העיר ( כנראה בגלל השינוע ).
&nbsp
ההשתתפות העצמית היא 250 דולר .

eladts

New member
מאיפה הדיל?

אם מזמינים מישראל, המחיר בד״כ כבר כולל ביטוח. אם מזמינים מארה״ב המחיר בד״כ לא כולל ביטוח כלל (אפילו לא את מה שחובה בחוק) כי ניתן להשתמש בביטוח הרכב הפרטי גם לרכב שכור בארה״ב. הוספת רכיבי ביטוח החובה (שהם בד״כ ביטוח לנזקי גוף וביטוח צד ג׳) תעלה בד״כ יותר מההשכרה עצמה.

למעלה