שאלה לגבי נסיעה מוקדמת לפני הלנדינג

roz האחת

New member
שאלה לגבי נסיעה מוקדמת לפני הלנדינג

במידה ואני רוצה שבעלי ייסע הראשון ויעשה את כל הסידורים כשבועיים לפני שאני באה עם הילדים ( מציאת דירה , פתיחת חשבון בנק וכו ) ואני היא המגישה הראשית בבקשה , האם הוא יכול לעשות את זה ? ואז כשאני מגיעה הוא עושה איתי יחד לנדינג ? או שאני צריכה להיות זו שנוסעת לפני כי אני היא המגישה הראשית ? איך זה עובד ? תודה

הוא יכול לבוא כתייר, את תעשי לנדינג

והוא יצטרך לנסוע אחר כך לגבול (שעתיים נסיעה לכל כיוון) כדי לעשות את הלנדינג שלו. לכן אם אפשר עדיף שאת תבואי לבד, תעשי לנדינג ואת כל הסידורים, והוא והילדים יבואו שבועיים אחר כך. את תשלחי להם בפקס את אישור הלנדינג שלך מה שייאפשר לפקיד לדעת שהמבקש הראשי כבר עשה לנדינג. .

roz האחת

New member
לא עושים לנדינג בשד"ת ?

ז"א אם אני אסע קודם ויעשה לנדינג , אז כשהם יגיעו הם פשוט יציגו את אישור הלנדינג שלי ולא יצטרכו לעשות יותר כלום ? ואם הוא ייסע כתייר הוא יכול לעשות את כל הסידורים כמו שכירת דירה , פתיחת חשבון בנק וכו ?

עושים לנדינג בשדה התעופה כנקודת כניסה

אבל אם הוא כבר בפנים? איך הוא יעשה בשדה התעופה? אז הוא יסע לנקודת כניסה ששם הוא יכול לצאת ולהיכנס מייד וזה בניאגרה או בבאפאלו. אם את עושה ראשונה, אחרי שעשית כמבקש ראשי, התלויים שלך עושים אחרייך באותו נוהל שבו את עשית, אחרי שהם מציגים את הצילום של האישור שלך הכולל חתימה של הפקיד. אם בעלך יגיע ראשון כתייר, אבל יש לו את מכתב האישור מהשגרירות , אפשר לעשות הכל אבל זה קצת יותר מסובך. אפשר אפילו לעשות את הסידורים של השכרת דירה בלי לבוא בכלל, אבל אז איך תבחרי שכונה שמתאימה לצרכים שלך? ודירה שמתאימה לסטנדרטים המינימליים שלך?

למעלה