שאלה לגבי נשאוין

bb2002

New member
שאלה לגבי נשאוין

שלום יש לי שאלה:מה הן הזכויות הניתנות לי אם נשואין לאזרחית אמריקאית,ומה הם התנאים לנישואין אלא ממשרד ההגירה? ו תוך כמה זמן אני ראשי להגיש בקשה לאזרחות ומתי אני מקבל אותה אחרי הבקשה? תודה מראש על התשובה.

גרין כארד

עד כמה שידוע לי, לפני בקשה לאזרחות אתה צריך להגיש בקשה לגרין כארד. אם יש באפשרותך לעשות זאת מחוץ לארה"ב, למשל בישראל, הדבר יכול לחסוך לך הרבה זמן. יש לנו שני זוגות חברים ישראלים אשר נישאו לבן זוג ישראלי אשר הינו בעל אזרחות אמריקאית. אלו שבצעו את התהליך בארץ קיבלו גרין כארד לאחר שלושה חדשים. הזוג השני אשר ביצע את התהליך בניו יורק חיכה שנתיים לגרין כארד. דרך אגב, גרין כארד מאפשר לך לגור ולעבוד בארה"ב ללא הגבלה אולם אינך יכול להצביע.

יהושע 50

New member
צריך להישאר נשוי...

מישהו סיפר לי פעם שתנאי לקבלת האזרחות (וזה לוקח כמה שנים עד שאתה רשאי לבקש אותה) הוא היותך עדיין נשוי לאישה שבזכותה ניתן לך הגרין כארד. תבדוק את זה.

doronf65

New member
מנהל
לא חייב. רצוי, אבל לא חייב להישאר

נשוי. אתם מערבבים בשירשור הזה הרבה דברים. זה יותר מורכב מ"מישהו אמר לי". לשואל הראשון: בעיקרון אם האזרחית שאתה נשוי לה נמצאת או מתכוננת להימצא בארה"ב והיא רוצה (כמובן) שאתה תהיה לצידה מגיע לך גרין קארד. ברגע שיש לך גרין קארד 3 שנים אתה זכאי לאזרחות. זהו העיקרון. מעשית, אם יש לך כל מיני שאלות. שאל ספציפית. דורון

doronf65

New member
מנהל
תשובות

1. אין תנאים לנישואין. זכות כל אזרח ואדם בארה"ב להתחתן. 2. זכויות לא ניתנות לך. זכויות ניתנות לאזרח, וזו "הזכות הבסיסית לאושר" שמשמעותה להיות עם בן זוגו. לכן, על מנת לממש את זכותו של האזרח האמריקאי לאושר, ניתן לך גרין קארד (אם האזרח נמצא או עובר לארה"ב.) 3. לאחר 3 שנים פחות 3 חודשים מרגע שקיבלת גרין קארד תוכל להגיש בקשה לאזרחות. לוקח שנה-שנתיים עד שהתהליך נגמר בהשבעה שלך לדגל האמריקאי. דורון

bb2002

New member
לדורון(ומי שיודע)

לאחר הנישואין,תוך כמה זמן אני מקבל את הגרין קארד? והאם אחרי שאני מקבל את הגרין קארד,אם אנו מתגרשים יכולים לשלול אותו? אשמח לקבל תשובה.

ניתושית

New member
תלוי היכן אתה מוציא

את הגרין קארד. בארץ זה הכי קצר לקבלת ג"ק, בארה"ב, תלוי במשרדי ההגירה באותה מדינה. ואפשר לשלול לך ג"ר אם הספונסר שלך מבקש לבטל.

doronf65

New member
מנהל
you do not get

the green card automatically. your wife has to apply for it if you plan to live in the state. והאם אחרי שאני מקבל את הגרין קארד,אם אנו מתגרשים יכולים לשלול אותו? it depends how long you were married.

bb2002

New member
מה זה ספונסר?

היי,העסק הזה קצת חדש בשבילי-משהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה ספונסר??? תודה.

למעלה