שאלה לגבי סדר יום של כוכבי קולנוע

reload00711

New member
שאלה לגבי סדר יום של כוכבי קולנוע

רציתי לשאול, לגבי סדר יום של כוכבי קולנוע, איך הוא מתנהל
מי אחראי לטפל להם בדברים קטנים כמו קניות , תחזוקת הבית,
איך הם יודעים על מי לסמוך , כי העוזרים שלהם גם יכולים לנצל אותם??,
בנוסף לכך, האם הם נוסעים במטוסים כמו כולם , וסביר להניח שהם לא רוצים שיזהו אותם, אז איך הם מסתדרים עם טיסות ממקום למקום, ואו עם תחבורה ציבורית??

einat162

New member
בהוליווד אומנת לילדים זה דבר מאוד נפוץ

גם אם שני ההורים הולכים לאודישנים, וגם רק אם אחד מהם (כי יש הרבה אירועים חברתיים של "מינגלינג" ושמירת קשרים עם הורי ילדים). מצחיק אותי שאישה מגדירה את עצמה כ stay at home mom ויש לה נני מועסקת (מבלי להסתיר את ענייין האומנת).
טיסות - במיוחד אם זה לענייני עבודה, המעסיק משלם- לפעמים מחלקת עסקים, לפעמים מחלקה ראשונה (תלוי בתקציב ומי טס).
יש סוכן שמטפל להם בכל מיני דברים אחרים שקשורים בהשגת עבודה- כמו לקשר לחברה או אנשים שיעבדו על רשתות חברתיות.
מאמן כושר /דיאטן - אימוני כושר בשוטף, אין לי מושג כל כמה זמן וכמה זמן לוקח. אני מנחשת שזה שונה בין כולם (כשאומרים ששחקנית חזרה לגזרה שלה אחרי הריון- זה לא בגלל שהיא אכלה סלט ועשתה כפיפות בטן על דעת עצמה).
אני לא יודעת כמה המושג של "עוזרת אישית" נפוץ .

trilliane

Well-known member
מנהל
צריך לשאול אותם, לא?
סדר היום מתנהל כפי שמנהלים אותו

בדיוק כמו אנשים "רגילים", יש כאלה שששוכרים עזרה לתחזוקת הבית וכו' ויש כאלה שמן הסתם עושים יותר בעצמם. איך יודעים על מי לסמוך? כפי שכל אחד מאיתנו יודע על מי לסמוך... המלצות, התרשמות אישית ותקווה לטוב. כן, אנשים יכולים לנצל אותם כפי שהם יכולים לנצל כל אחד, זה לא קשור לכוכבי קולנוע.
&nbsp
אם הם טסים בטיסה מסחרית (ולא במטוס פרטי, גם זה קיים) הם לא יעשו זאת במחלקת תיירים אלא במחלקה הראשונה (או לכל הפחות במחלקת עסקים). לטיסות לצורכי צילומים בחו"ל אני מעריכה שמטיסים את כל הצוות יחד, כלומר בטיסה ייעודית רק לאנשי מקצוע.
&nbsp
לא סביר שהם נוסעים בתחבורה ציבורית... (למה להם?) אז לא צריך להסתדר איתה
. גם קניות לא צריך לעשות פיזית, אפשר להזמין משלוח, הרבה יותר נוח. יש כיום הרבה פתרונות שרובם ככולם זמינים לכל אחד מאיתנו, זו בעיקר שאלה של כסף, וכשכסף לא חסר זו ודאי לא בעיה.

reload00711

New member
תגובה

הכוונה לניצול היא שבגלל שיש להם הרבה כסף יש נטייה יותר לנצל את המפורסמים ,
כל בנאדם שמעורב או מנסה להיות מעורב , יכול להיות שרוצה להתפרסם על חשבונכם.
ורציתי גם לשאול האם לכל המפורסמים יש שומרי ראש ואבטחה סביבם.

למעלה