שאלה לגבי סוגי בצק סוכר...

אורית14

New member
שאלה לגבי סוגי בצק סוכר...

אני מכירה 2 סוגים - בצק סוכר של ג'ונסון ו- RFM של המרשלג. אותי לימדו שכדאי לצפות את העוגה של הבצק של ג'ונסון ולפסל עם RFM. הייתי בשבוע שעבר ב"לגעת באוכל" ושם נאמר לי שיש מחסור בבצק הסוכר של ג'ונסון. ואני רציתי לשאול - עד כמה זה משנה? (חוץ מהמחיר).. אפשר לצפות את העוגה גם עם RFM? אורית

לא מכירה את הג'קסון

עובדת רק עם RFM, והוא בסדר גמור (למעט נגלות בהן הבצק רך מאוד - כמו שהיה בפסח, אבל גם עם זה מסתדרים). אין שום בעיה לצפות את העוגה ב RFM.

משמועות שמעתי שהג'קסון ממש לא נוח

לעבודה, ומאז שנכנס RFM לשוק הוא נשאר כמעט מיותם. אני הכרתי מההתחלה את ה RFM כך שלא ניסיתי את השני לאחר הביקורות.. בכל מקרה הג'קסון זול משמעותית

נטעים

New member
לא להשמיץ מזל שאני פה....סתם

אני משתמשת בשניהם לציפוי בגקסון שזה רוב העלות ןל]יסול עם RFM צריך לדעת לעבוד עם גקסון לדעתי הוא נהדר וכמובן המחיר 36 ש ל 4 קג משמעותי? כן

מה הההבדל בצורת העבודה ?

נשמח להסבר. בעבר חשבתי לקנות אותו ופשוט כל כך השמיצו אותו שויתרתי...

נטעים

New member
יש הבדל אבל לדעתי זה גם יתרון

ההבדל הוא ממש יותר רך כמו RFM בתקופה שהוא נוזלי? זוכרת? אבל זה יתרון גדול כשיודעים את העבוה בו 1 הוא משמעותי יותר זול כך שאפשר להשתמש בו רק לחלק מהעבודה 2 אפשר לצפות עוגה ורק אחרי שעה שעתים ליצור את הצביטות היפות מסביב או ההטבעות 3 הוא מתקשה ממש ממש הרבה יותר קשה RFM וזה טוב לסוכריות או משטחי ציור אבל לוקח הרבה יותר זמן ליבוש(לחישוב זמני עבודה) כך שאני לא משתמשת בCMC בכלל העבודה היא עם הרבה קורנפלור לא לחסוך אין פחד שייבש את הבצק ויהיו פיצוצים וסדקים והיתרון הגדול אני צובעת מספר גושים ומתחילה לעבוד ואין צורך לסגור מהר בנילון או מגבת לדעתי שווה ניסיון אם לא מסתדר תמיד אפשר להביא אלי ומוזמנת לבוא לקחת לניסיון

למעלה