שאלה לגבי סוגי בצק סוכר...
אני מכירה 2 סוגים - בצק סוכר של ג'ונסון ו- RFM של המרשלג. אותי לימדו שכדאי לצפות את העוגה של הבצק של ג'ונסון ולפסל עם RFM. הייתי בשבוע שעבר ב"לגעת באוכל" ושם נאמר לי שיש מחסור בבצק הסוכר של ג'ונסון. ואני רציתי לשאול - עד כמה זה משנה? (חוץ מהמחיר).. אפשר לצפות את העוגה גם עם RFM? אורית
אני מכירה 2 סוגים - בצק סוכר של ג'ונסון ו- RFM של המרשלג. אותי לימדו שכדאי לצפות את העוגה של הבצק של ג'ונסון ולפסל עם RFM. הייתי בשבוע שעבר ב"לגעת באוכל" ושם נאמר לי שיש מחסור בבצק הסוכר של ג'ונסון. ואני רציתי לשאול - עד כמה זה משנה? (חוץ מהמחיר).. אפשר לצפות את העוגה גם עם RFM? אורית