שאלה לגבי סוגי לחמים
שאלה לי אליכם בנוגע לסוגי לחמים: אני קונה לחם "עינן" מחיטה מלאה טרום נבוטה של מאפיית אנג'ל. ראיתי שקיים גם לחם פיטו (של אותה מאפייה, אם אני לא טועה). מישהו שמע על הלחם הזה ויודע לומר אם הוא מומלץ או לא? ודבר נוסף - מהו לחם פומפרניקל? לאחרונה אני פוגשת בשם הזה בכל מיני כתבות ולא יודעת מהו סוג לחם זה. תודה !
שאלה לי אליכם בנוגע לסוגי לחמים: אני קונה לחם "עינן" מחיטה מלאה טרום נבוטה של מאפיית אנג'ל. ראיתי שקיים גם לחם פיטו (של אותה מאפייה, אם אני לא טועה). מישהו שמע על הלחם הזה ויודע לומר אם הוא מומלץ או לא? ודבר נוסף - מהו לחם פומפרניקל? לאחרונה אני פוגשת בשם הזה בכל מיני כתבות ולא יודעת מהו סוג לחם זה. תודה !