שאלה לגבי סוגי לחמים

4maya

New member
שאלה לגבי סוגי לחמים

שאלה לי אליכם בנוגע לסוגי לחמים: אני קונה לחם "עינן" מחיטה מלאה טרום נבוטה של מאפיית אנג'ל. ראיתי שקיים גם לחם פיטו (של אותה מאפייה, אם אני לא טועה). מישהו שמע על הלחם הזה ויודע לומר אם הוא מומלץ או לא? ודבר נוסף - מהו לחם פומפרניקל? לאחרונה אני פוגשת בשם הזה בכל מיני כתבות ולא יודעת מהו סוג לחם זה. תודה !
 
לחמים

לחם פיטו= לחם עם תוספת של פיטוסטרולים מתוך כוונה שיתקבל מוצר מתאים להורדת כולסטרול. השאלה היא כמה לחם צריך לאכול ע"מ לקבל את הכמות המתאימה? לחם פומפרניקל זהו לחם עם תוספת קרמל ע"מ שייתקבל הטעם והארומה הרצוי.
 

4maya

New member
תודה רבה - ושאלה נוספת

קראתי שיש לצרוך כ-5-6 מנות ירק ביום. אני מקפידה לאכול בבוקר: עגבניה שלמה פלפל קטן שלם (אדום/ירוק) מלפפון שלם 2 עלי חסה 2 פרוסות בצל את אותו דבר אני צורכת גם בערב. האם זה הרבה מידי? והאם הקלוריות צריכות להילקח בחישוב היומי? ושאלה נוספת - האם מותר לצרוך כל יום חלבון ביצה 1?
 
למעלה