שאלה לגבי סטטיסטיקות

other5

New member
שאלה לגבי סטטיסטיקות

ראיתי שיש להרבה בלוגים את הסימן הכחול הזה של הסטטיסטיקות.. אני יודע שהוא מסביר מי נכנס וכמה נכנסים יש לו עוד אופציות ? ו..ממ..כתובת..בבקשה ? תודה מראש. . עידו.

0רחלי

New member
NedStatsBasic

יש לו כל מיני אופציות (באיזה דפדפן, מה הרזולוציה, מאילו ארצות וכו´ וכו´), אבל הכי שימושיות זה כמה ומאיפה :)

שלינקה

New member
אם תשאל אותי...

אז עדיף בלי כל הסטטיסטיקות האלו, אפילו שיש בזה אלמנט מסקרן. מה זה טוב לדעת כמה אנשים נכנסו אליך? בעיניי זה רק יותר טוב וחלק בלי מונה כניסות. אבל לא תשאל אותי, אז אני לא אענה לך כלום. שלי.

akravit

New member
שלי - את טועה מאוד...

וכפי שאוהד כבר הסביר קודם - לפעמים אנשים מקשרים אליך או מזכירים אותך בבלוג שלהם והם רוצים שתדעי על כך ותבואי גם לבקר בבלוג שלהם ואת יכולה לדעת על כך רק דרך מונה המבקרים כי לפעמים אלה אנשים שאת בכלל לא יודעת על קיומם. אני אישית הכרתי הרבה אנשים רק בזכות המונה שלי או שלהם. ולמה לדעתך לא טוב לדעת כמה אנשים נכנסו אליך? אם ´האנשים´ לא מעניינים אותך, למה את מעלה את היומן שלך לאינטרנט? ואם להמליץ על מונה - אני דווקא ממליצה על bravenet

orot

New member
לפעמים אני חושבת על החברים

אלו שמכירים כאן ברשת, בפורומים/וובלוגים/צ´טים ועוד.... אני שואלת מה כלול במונח "מכירים" מצד אחד יודעים לא מעט זה על זה מצד שני - כל עוד לא רואים בעיניים, משהו מהותי מאד חסר. מין תחושת עקרות. העניין הזה של הוירטואליות , או הוירטואליות לכאורה - עוד לא נידון והוברר מספיק. וירטואלי זה דמיוני. ואין ספק ששום דבר פה לא דמיוני. כולנו בשר ודם. רק מה? חבויים מעבר לקווים. לפעמים זה טוב לכותב להיות חבוי. לפעמים זה פשוט חבל.

akravit

New member
המונח "מכירים"...

והאם אנשים שאנחנו מכירים מחוץ לאינטרנט באמת "מכירים" אותנו? או שהם מכירים רק חלקים מסויימים מהאישיות שלנו. אולי דרך האינטרנט חלקים נוספים או אחרים מהאישיות שלנו באים לידי ביטוי. האמת היא שאנחנו לא תמיד אפילו מכירים את עצמנו ואולי דרך הכתיבה בבלוג או האינטראקציה עם אנשים כאן בפורום עוזרת לנו גם להכיר את עצמנו יותר טוב. אורות - שמחתי שנכנסת לבקר אצלי בבלוג ונעים לי מאוד "להכיר" אותך

איה@

New member
מסכימה עם שתיכן, אבל...../images/Emo26.gif

לכל "היכרות" יש את הערך המוסף שלה. ללא ספק - מבט ישיר בעיני הדובר, מגלה הרבה מעבר למה שהוא התכוון להגיד..... להבעת פנים יש משמעות גדולה. מאידך - בכתיבה (בעיקר אם היא אנונימית) יש אפשרויות חשיפה גדולות יותר. הרבה יותר קל, וזורם. אני באופן אישי - מצאתי חברים אמיתיים ויקרים - שההיכרות איתם החלה ב"וירטואליות" וגלשה באופן טבעי לחיי הלא וירטואליים. אבל קרה גם ההיפך..... הגעתי למסקנה שאי אפשר לעשות הכללות - לא בחיים האמיתיים, וגם לא בוירטואליים.
איה.

orot

New member
בוקר טוב

הכל נכון, הכל נכון. בעיקר רציתי להדגיש את תחושת החסר שמלווה אותי כאן. הכל תלוי על בלימה...אם יום אחד איעלם מכאן, מהפורום, מהצ´ט, מהבלוג....... דוקא יישאר זכר כתוב במקום זה או אחר, אבל אף אחד לא יחפש אותי. והחשיפה - נכון, אני נחשפת כאן כל כך, עד שזה בהכרח חוסם כל אפשרות שארצה לפגוש אי פעם פנים אל פנים מי מאלו שנחשפתי בפניהם.

איה@

New member
מונה המבקרים מראה לך ../images/Emo26.gif

כמה כניסות היו לך, אבל גם מראה לך מאפוא הגיעו, כלומר נותן לך את הלינק שממנו נכנסו. במונה הכניסות שאני משתמשת למשל (אבל זה בכולם כך) יש פילוח, וסטטיסטיקות שונות. כמו - מאיזה ארצות באו? או באיזה שעות נכנסו? עם איזה דפדפן משתמשים? באיזו רזולוציה עובדים? ועוד... זה עוזר להכיר את קהל היעד שלך.
איה.

אני לא משווקת את שלי

כן, רוצים קוראים, בהחלט, אבל להתייחיס אליהם בתור קהל יעד? זה נשמע כאילו שמשווקים את הבלוג נותנים להם את מה שהם רוצים במקום לעשות שם מה שבא לך.

למעלה