שאלה לגבי סטימצקי

פנחסון

New member
שאלה לגבי סטימצקי

למה לעזאזל יש להם ספרים גם בהוצאה אנגלית וגם בהוצאה אמריקאית?? למישהו פה יש שמצון של הסבר?

מ א ג ר ט

New member
זה מטריד

שרוב התגובות שלך נראות ככה. אתה לא חושב? (נגמלתי מה '.......'!!!)

Nico Tine

New member
זה די פשוט ת'אמת

פשוט אין לי יותר מדי מה להגיד... וגם כשיש, אני בוחר שלא להגיד.

מ א ג ר ט

New member
בעית הכותרות הגדולה

אין מה לכתוב בכותרת... הבעיה היא שמתי שאתה שם רק ציור (תפוזון) אז אי אפשר לדעת אם כבר קראת את ההודעה או לא. אז עשרות פעמים ביום אני קוראת את ההדעות שלך
ושל קרני

Nico Tine

New member
(Bla Bla Woof Woof) ../images/Emo6.gif

ולמי שתהה, הסוגריים היו רק בשביל שמאגרט תוכל לדעת אם היא קראה את ההודעה או לא. כמה מתחשב מצידי

FijianSeas

New member
היה לי כבר..

כל כך הרבה סבות לשנאה, אבל ככשלחתי את ההודעה המחשב הפסיק לפעול.. קנוניה?

ויימס

New member
מותר להם, it's a free country

בטח יש להם הסכמים גם עם ההוצאה האנגלית וגם עם האמריקאית.

מ א ג ר ט

New member
כי ככה הם עובדים עלינו?

כי ככה אספנים יקנו את שתי הגרסאות ויחפשו טעויות ואי התאמות? לא יודעת. יש לי בבית מהגרסא האמריקקית (מאמריקה) וזה ספרים קטנים ומעצבנים וקשה לקרוא בהם. כי הם באנגלית...

Maladict

New member
זה מאוד פשוט האמת...

לסטימצקי יש בטח הסכם אם איזו חברה סינית שמכינה את הספרים גם לאמריקאקים וגם לבריטקאקים. ולנו שולחים משני הסןגים.

ויימס

New member
../images/Emo32.gif מנצלשת...

לא שזה מעניין מישהו, אבל הולך להיות לי שבוע גהנומי בצבא. שעות נוספות, ובלי תשלום, למקרה שתהיתם!
אז אני לא אהיה פה.
תשתדלו לא לעשות שום דבר מעניין מדי... לא, סתם, תעשו מה שבא לכם... רק אל תצפו שאני אנקה אחריכם אחר כך...

Athaclena

New member
אנחנו איתך...

רק לא פיזית! מואה הא הא הא!!! ואור, אני רוצה סקר חדש עכשיו ומיד!!!! עכשיו עכשיו עכשיו!!!! אמרתי עכשיו

Athaclena

New member
כרגיל לא שמתי אמוטיקונים.

אוף, זו מילה ארוכה מידי. מהיום זה יהיה תפוזונים או משהו כזה. אז קחו את אלה
, ותשימו אותם בהודעה הקודמת במקומות המתאימים. מין DIY שכזה.

Rincewind

New member
האמת שזה מוזר

כי עד עכשיו, היו בסטימצקי רק הגרסאות הבריטיות. לא עדיף להביא עוד מגוון של ספרים שונים מאשר אותם ספרים בהוצאות שונות?

DviRincewind

New member
אבוי!

שכחתי כי התחלף החודש בזמן שהייתי בעזה! תתעלמו מההודעה הקודמת שנכתבה בכינוי הלא מתאים!

למעלה