שאלה לגבי סיגל שגב (הצלמת)

יעלי2

New member
שאלה לגבי סיגל שגב (הצלמת)

חברתי נעזרה בשירותיה ומאז החתונה חלפו יותר משבועיים. זה מספר ימים היא מנסה להשיג אותה אך אין כל ואין עונה גם לא בניידים. אני יודעת שסביר שסיגל בחו"ל או עסוקה אבל הם מתחילים להילחץ ושאתי היא תוך כמה זמן (בערך) קיבלתם את התמונות? האם הזמן היה לאלבום המעוצב? אני יודעת שאין לי / להם סיבה לדאגה, אבל אני זוכרת בבירור שהיא פיתחה במהירות גבוהה וגם הכניסה תמונות שלכם לאתר שלה די מהר. האם זכרוני מטעה אותי?

נופר30

New member
מוזר לשמוע על זה

אצלנו לא הייתה שום בעיה ( אבל גם לא עשינו שום אלבום מעוצב ) סיגל לומדת מספר פעמים בשבוע וגם עובדת והיא לא עונה לטלפונים כאשר מתקשרים בזמנים האלה ואם לא משאירים הודעה היא לא תחזור אילנו היא תמיד חזרה אצלנו מאחר והיינו אמורים לעזוב את הארץ קיבלנו את התמונות כעבור 10 ימים וגם כי היא הקפידה ( חוץ מפילים אחד שמצא את דרכו למקום אחר ולקח קצת זמן עד שהחזירו) את הוידאו קיבלנו כאשר חזרנו מירח הדבש כעבור חודש יכול להיות שלוקח לה זמן לעשות את שניהם יחד אני הייתי שולחת לה מייל ומחכה לתשובה

יעלי2

New member
שלחו לה מייל זה מכבר ומחכים בסבלנות

ולמרות שאני מתארת לי שהיא 100% חברתי הלא לחוצה בדר"כ שאלה אותי ואני עניתי שאין לה מה לדאוג, אבל לכן שאלתי תוך כמה זמן פחות או יותר קבלתם את התמונות (וזה כלל לא קשור להחזרת טלפון או מייל). תודה על כל מקרה.

rinutza

New member
איזה קטע, גם אני מחפשת אותה כבר

כמה ימים. גם עברנו במקרה ליד הבית שלה והכל נעול ויש שלט להשכרה במרפסת. יש לנו כמה פילמים שנשארו אצלה כי היא פיתחה תמונות לטראסק ואני צריכה את הפילים האלה. בקיצור, נראה לי שהיא בחו"ל ואני מאד מקווה שהיא תחזור בימים הקרובים. אני אעדכן אם אני אשמע ממנה ואני אשמח אם תעדכני אם את יודעת משהו. לנושא החברה שלך - קיבלנו את התמונות ממש מהר, אז לא נראה לי שיש מה לדאוג.

אתי@

New member
גם אנחנו קיבלנו את התמונות והוידאו

הגולמי די מהר. את הוידאו הערוך לקח קצת זמן עד שקיבלנו, וכך גם את האלבום המעוצב.

יעלי2

New member
המקום להשכרה? ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

זה לא נשמע כל כך טוב

נופר30

New member
יעל לא להיכנס לפאניקה

דיברתי עם אייל ( הוא צריך לחזור אלי ) שעובד איתה אני אשאל אותו מה איתה ( כי הזכרת לי שיש לי שם קלטת לא ערוכה שאני צריכה לקבל )

rinutza

New member
לא נראה לי שיש ממה להיבהל, היא פשוט

במקביל כנראה מנסה לעבור דירה ולדעתי היא בנסיעה לחו"ל - יש לה די הרבה חתונות שהיא מצלמת בחו"ל. לא להיבהל, אנחנו נמצא אותה.

יעלי2

New member
טוב יש התפתחות

כנראה שהיא בחו"ל ועברה תאונה (קלה או לא איני יודעת). קרובת משפחה הודיעה היום לזוג הצעיר שהיא לא שכחה אותם ואת קורותיה. אני מקווה שהיא מרגישה טוב ושהתמונות יגיעו אליהם בהקדם האפשרי.

למעלה