שאלה לגבי סיכויי הדבקות

sexyboy256

New member
שאלה לגבי סיכויי הדבקות

שלום לכם,

שאלה חשובה מאוד.....לפני כמה שעות קיימתי יחסי מין עם בחור שהכרתי שלא רצה לקיים יחסי מין עם קונדום הוא גם אראה לי בדיקת איידס שאת התשובה עליה קיבלת לפני כמה ימים (הבדיקה מסוף יולי) שבה אני רואה שהתוצאה שלילית (למרות שברור לי שזה מתייחס רק ל-7 שבועות אחורה ולא לחודשיים-שלושה האחרונים.

בכל אופן, קיימתי איתו יחסי מין ללא קונדום. אני הייתי החודר. לא גמרתי וגם זה לא היה סקס מאוד ארוך. השתמשנו בהרבה חומר סיכה כי קצת כאב לו. בכל מקרה, אחרי זה נכנסתי לסרטים ואני לא יודע מה לעשות....האם יש דרך שאפשר לדעת בה אם נדבקתי או לא? אני ממש בלחץ ולא יכול לחכות עכשיו חודשייםםםםם

מייד אחרי התקלחתי אצלו בבית ושטפתי את האיזור טוב מאוד עם סבון....כשחזרתי הביתה חיטאתי את הפין עם אלכהול 70% וצמר גפן גם למקרה שיש מחלות מין אחרות.

מה לדעתך סיכויי ההדבקות? מה אני יכול לעשות עכשיו מלבד להמתין לבדיקה? האם כדאי לי ללכת לבית חולים לקבל טיפול מונע? מה שמטריד אותי בעיקר זה שהוא אמר שהוא בדרך כלל לא מתשמש בקונדומים והוא מקיים הרבה יחסי מין...

ממתין לשמוע ממךךך

yoatzim

New member
תשובה

קיימת יחסי מין לא מוגנים. כל פעולות החיטוי לא משנות. זה שהיית החודש מוריד את סיכויי ההדבקה שלך כמו גם זה שלא היה מדובר במגע ארוך מדי אבל ינו סיכון. אתה צריך להמתין 50 ימים ולעשות בדיקה ולקחת את זה כשיעור לחייים. מישהו שאתה לא יודע מה הסטטוס שלו - תמיד עם קונדום

אלי

למעלה