שאלה לגבי סירוס

שאלה לגבי סירוס

לפני 6 ומשהו שנים אימצתי גור מצער בעלי חיים והוא צלע מיד בררתי מי הוטרינר הכי טוב בעיר והלכתי אליו לצערי הוא עבר תאונת דרכים והצליעה נשארה אבל טוב לו והווא שמח ואני מאוהבת כבר 6 ומשהו שנים. באותה בדיקה יסודית שהוטרינר עשה הוא גילה שיש לו אשך טמיר והמליץ לנתח ולהוציא את האשך הוא היה כבר בין 5 חודשים נדמה לי ושאלו אותי אם להוציא רק את האשך הטמיר או לסרס אותו לגמריי. מאוד התלבטתי ושאלתי אנשים וכולם אמרו לי שאחרי הסירוס הכלב משמין ומאבד משמחת החיים, לכן העדפתי להוציא רק את האשך הטמיר. לפני חודשיים הלכנו לחיסון ואז נאמר לי במרפאה כי מחקרים כיום בעד סירוס מוחלט על מנת למנוע מחלות בפרוסטטה וכו'. מה דעתכם האם כדאי לסרס אותו? מודה קשה לי עם המחשבה על סרוס אבל רוצה שיהיה בריא ויהיה איתי עוד שנים רבות. תודה.

rockarin

New member
זה נכון שחייו של הכלב../images/Emo29.gif

משתנים לאחר הסירוס, אך זה יותר כדאי לו כיום. זה ימנע ממנו מחלות ותחשבי שהכלב בהחלט יעדיף להיות קצת "משועמם" בחיים מאשר למות. (מהמחלות כמובן..) חוץ מזה, אני חושבת שעם הרבה אהבה וחום, הוא יוכל לשכוח בכלל מהסירוס, את יכולה לשמח אותו ולעשות לו חיים טובים יותר

LeeKo

New member
כן,לסרס אותו

בדרך כלל אשך טמיר זו תופעה נפוצה שרצוי לסרס בה, אני בכלל ממליץ על סירוס,הכלב לא משתנה ולא נעליים...

rockarin

New member
בטח שהכלב משתנה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

זה מוציא לו את כל העניין בחיים, אין לו מתח מיני בחיים והכלב מתחיל להיות משועמם... בטח שהוא משתנה

AntilopA2

New member
מה פתאם...

הכלב לא משועמם ולא כלום מתח מיני כן וזה דבר טוב שום עניין ושום שעמום כלב מסורס הוא לא רק בריא יותר,הוא גם מאושר יותר

למעלה