שאלה לגבי סירים

קופיפה82

New member
שאלה לגבי סירים

יש לנו אפשרות לבחור בין 3 מתנות: 4 סירי יציקה (+מחבת) או 6 סירי נירוסטה (+פינג'אן) או 6 סירי אלומיניום מצופים טפלון (+2 מחבתות ופינג'אן) מה עדיף? שווי המתנה היא 450 ש"ח.

smady a

New member
סירים בשווי 450 אז ככה:

4 סירי יציקה במחיר הזה זה אשכרה מציאהההההההה לכן אני לא הייתי בוחרת בזה. מכיוון שסירי יציקה טובים עולים הרבה יותר. ואין פשרה או סיר יציקה טוב או לא. הייתי בוחרת ב6 סירי נירוסטהההההההה

מליאל

New member
בגדול מסכימה עם סמדי אבל אם את מתכוונת למתנה

לחג של תעשיה אוורית אז תקחי את סירי היציקה הם מעולים ושווים אנחנו לקחנו שנתיים ברציפות....אם זה לא המבצע אז ראי את תשובתה של סמדי שהכי הגיונית.

מודעות Googleו

ודעות Google מלון בפסח הכי זול שיש אצלנו המחירים הטובים ביותר שתמצאו מערכת הזמנה ישירה כולל הנחה גדולה Malonofesh.co.il/Ahozat-Pesach טבעת תפילת הדרך כסף וזהב עבודת יד,להגנה ושמירה. מתנת פסח עם משמעות. 036188189 www.watchesrus.co.il פסח בתרנגול ובזול קערות לפסח,קערות למצות,הגדות ועוד לרכישות מרוכזות חייגו 1599-50-30-60 www.Tarnegol.co.il מתכונים לחג הפסח מתכונים מיוחדים לחג באתר אכול ו-Chateau www.foodis.co.il קטלוג מתנות פסח לעובדים וללקוחות מבחר ענק של מוצרים כולל מחירים www.allgifts.co.il שליחת ברכות ברכות מכל הסוגים למכשיר הסלולר מבחר עצום להורדה עכשיו באתר! www.orange.co.il עצב לך הגדה אישית ויחודית רגשו בליל הסדר עם הגדה אישית שלכם עם כל תמונות המשפחה, תוכנת חינם www.lupa.co.il קטרון - צימרים לדתיים אחוזת יוקרה במצפה הושעיה מותאם לבודדים, שבתות חתן ואירועים www.nofeshkitron.co.il פסח הכול כלול באילת במבצע מלונות מזמינים ישיר וחוסכים הזמנה במחירהטוב ביותר תיבדקו ! Hotel4u.co.il/Siasta-Eilat פסח - השוואת מחירים טיסות לכל יעד בעולם, חבילות בפסח מבצעים, דילים, טיסה של הרגע האחרון www.TraveList.co.il כתובות אינטרנט נלוות: מודעות Google

קופיפה82

New member
אני אכן מתכוונת לסירים של התעשיה האווירית...

תודה רבה

מליאל

New member
אני לא יודעת מי מכירה את המבצע הזה של תע"ש

אבל רק שתדעו שכמובן סירי היציקה הם ליגה אך הבחירה בכל זאת היתה קשה שהרי כל הסטים הם ברמה גבוהה ושימושיים ביותר השאלה כאן למה בדיוק אנו זקוקים בבישולינו ולאיזה גדלים, גם סירי הטפלון הם מטפלון איכותי שלא נדבק או מתקלף והם קלים הרבה יותר והיציקה מאוד טובים לתבשילי קדירה.... אז באמת לפני קניית סיר צריך לחשוב טוב לאיזה מטרה...והכי טוב שיהיה מהכל לא חייבים שיהיה סט העיקר שיהיה לכל מטרה. אני אישית מאוד אוהבת סירים רחבים ומכסים שקופים אפילו שמהאדים לא רואים את הבישול ככה אני אוהבת....הכל עיניין של העדפה. אני יודעת שיש כאלה שלא אוהבים את סירי היציקה בגלל המשקל ואת סירי הטפלון בגלל השריטות.... אז באמת הכל עיניין של העדפה ומטרה.... ואלו היו 60 שניות על בחירת סיר....

למעלה