שאלה לגבי סמסונג גלקסי

שאלה לגבי סמסונג גלקסי

רציתי לדעת האם יש אפשרות להעלות ליוטיוב ווידאו שצולם מהמכשיר עצמו? ואם כן איך עושים זאת? כמו כן רציתי לשאול ההאם הגיוני (מנסיונכם) שהסוללה מספיקה עד 9 בערב (לאחר שהוטענה כל הלילה הקודם..)?? או שאולי הבעיה היא בסוללה שלי (המכשיר חדש חדש בן 4 ימים) ושאלה אחרונה... איך עושים (אם בכלל) שהמכשיר יצלצל וירטט בו זמנים גם בעת קבלת שיחה וגם בקבלת הודעות? בתודה אני מניח ששאלות נוספות יגיעו בהמשך...

יNOT

New member
חבל שלא קראת את הפורום לפני הקנייה... ../images/Emo4.gif

ואוליי המכשיר בלי עידכונים עדיין ייראה לך כמשתלם גם בעתיד, או שאוליי אתה פשוט רצית מראש להתקין את העידכונים הלא רשמיים?
בכל מקרה באשר לשאלותיך... *בזמן שאתה בתוך הגלרייה(רואה את כל הסרטי ווידאו כריבועים), לחץ לחיצה ארוכה על הסרטון שאותו אתה רוצה להעלות ליוטיוב, ובחר שיתוף, ואז יוטיוב(צריך כמובן להגדיר חשבון ביוטיוב)
אופצייה אחרת זה לאחר שסיימת לצלם סרטון, לבחור בשיתוף , ושוב יוטיוב.
וככה הלאה בשאר האפשרויות...
באשר לצריכת הסוללה, היות ואני משתמש בWIFI ,מצלמה וצופה בסרטי ווידאו, ידעתי מראש שצריכת הסוללה לא תהיה אולטימטיבית, ולכן אני דואג כל הזמן להטענה, ככה שאני לא מדד לשאלה הזו.
תפריט הגדרות > הגדרות צלילים, תצוגה ומסך > פרופיל רטט בטלפון
, למרות שאני לא בטוח שזה עובד ממש... לפחות לא אצלי.
בכל מקרה תתחדש, ובאמת חבל שלא שאלת פה בפורום או בפורום סלולארי לפני הרכישה... אני מציע לך להתחיל לקרוא את הפורום, יש מספר הודעות על הגלקסי, כולל לינקים למדריכים שונים לתפעול המכשיר ולפורומים אחרים, שייתנו לך עוד קצת מידע על המכשיר, כולל אינפורמציה שרוב הסיכויים לא ממש יידעו אותך כשרכשת את המכשיר. תתחדש.
* אף פעם לא ניסיתי להעלות ווידאו ליוטיוב - אוליי זה לא עובד כלל... עבורי זה לא היה שיקול בקנייה.

למעלה