שאלה לגבי סנכרון דרך אינפרה-אדום

ronenfox

New member
שאלה לגבי סנכרון דרך אינפרה-אדום

שלום, ברשותי מכשיר די ישן Vx מערכת ההפעלה גרסה 3.5.0 תוכנת הוטסינק גירסה 3.1.0 ברצוני לבצע סינכרון מול המחשב הנייד באמצעות תקשורת אינפרה-אדום אך לא הצלחתי לבצע זאת. (הכוונה לסינכון ללא שימוש ב cradle) במסך הסינכרון בפאלם אפשר לראות אופציה כזאת אבל בתוכנה ב PC אין אפשרות כזו. האם זו בעיה של גרסת מערכת ההפעלה או של תוכנת הסינכרון ? אם כן, האם ניתן לשדרג ? בבקשה אל תציעו לי להחליף את המכשיר, הוא מלווה אותי בנאמנות שנים רבות והמראה המשופשף שלו הוא בדיוק מה שאני אוהב.... תודה רבה רונן

boazj

New member
הי רונן.

זה היה לפני שנים רבות, אבל בדיוק ב Vx שהיה לי ביצעתי סינכרון עם ה IR. לא זוכר את כל הפרטים, תיכף יגיעו המומחים, אבל : ודא ש IR מופעל אצלך ב palm. ניתן לסגור אותו כדי לחסוך בטריה כמדומני. ודא שה IR מופעל בlaptop. ב default הוא סגור. צריך לראות שהוא enable ב services. השירות צריך להיות למעלה ואז תראה שהוא פעיל ועם icon ב tray. גם אם לא קינפגת בפאלם כמו שצריך, ברגע שהשירות יהיה מופעל בשניהם והעיניות יהיו מכוונות זו לזו, אתה תראה אינפורמציה על איכות ומהירות הקשר קופצת בנייד וגם את זיהוי התחנות. מציע להגיע לשלב הזה. לא זוכר מה קורה אח"כ אזל זה ממש קל

ronenfox

New member
תודה בועז

הפאלם והמחשב מזהים זה את זה אבל אני לא מצליח להגיע לאופציית הסינכרון

boazj

New member
אם כך,תוודא שהאופציה של הסינכרון

דרך IR מאופשרת באפליקצית סינכרון של ה PALM על ה PC. כמדומני שהיו לי בעיות עם זה.

ronenfox

New member
זה בדיוק מה שאני לא רואה....

האם זה קשור בגרסת התוכנה ?

boazj

New member
זה קשור לתוכנת ה synch

מאמין שזה היה קים החל מההתחלה. אני זוכר במעורפל pull-down menu עם Vים שיכולת לאפשר אפשרויות נוספות לסינכרון. בכל מקרה אפשר להוריד מן הסתם את הגירסה המעודכת ביותר ל Vx מהאתר של פאלם.

קובביס

New member
סינכרון IR

היי גם אני "סובל" מהעובדה שדגם Vx ממש מרוחק ממני, בכל מקרה, מאחר וכבר נוצר תקשורת IR, כל שעליך לעשות הוא בפאלם, להכנס HOTSYNC, ולבחור בסינכרון IR מקווה שהצלחתי לעזור

ronenfox

New member
עדיין לא מצליח....

כאמור המחשב והפאלם מזהים זה את זה ונוצרת תקשורת אבל לא מצליח לסנכרן. מכיון שהגרסה של תוכנת הסנכרון ישנה וגם מערכת ההפעלה של הפאלם (ראו את ההודעה הראשונה שלי) נראה לי שזו הבעיה. האם ניתן לשדרג את תוכנת הפאלם דסקטופ ללא חשש ? תודה על הסבלנות רונן

למעלה