שאלה לגבי ספינינג בכפר סבא

dkm76

New member
שאלה לגבי ספינינג בכפר סבא

אשמח לקבל מידע לגבי ספינינג בכפר סבא (מקומות ,מחירים וכו'..) תודה... עידן

adiyuli

New member
ספינינג בכפ"ס

(אם אני לא טועה, אמור להיות דף עם טלפונים בטאגליינס
). בכ"א, לא חסרים מקומות טובים.. * גרייט שייפ - הכי טוב מבחינתי. מדריכים מקצועיים (המלצות, אם תרצה.. במסר
). שיעור ניסיון כרוך בתשלום.. ובמידה ואתה נרשם, זה יורד לך מהמנוי שתעשה. מה שחשוב לציין זה שאין אפשרות להירשם רק לספינינג.. אלא לכל מה שהמכון מציע (והוא מציע!
) *נאוטילוס - במרכז אהרוני. הייתי שם.. פחות אהבתי. יכול להיות שזה קשור לשיעור ולדרך שבה הועבר. שיעור ניסיון חינם.. *קאנטרי קלאב - באמת מקום טוב לעשות ספינינג.. רק ששוב, המנוי כולל הכל
. * DO IT - מקום קטן ואינטימי שממש נעים להתאמן בו. יש פה בפורום מדריך משם - הוא בטח ירחיב יותר ממני
. *HEAT - עם כמה שאני לא "מתה" על המקום (בעיקר על האירובי ששם), הספינינג נחשב שם לטוב. יש שיעור ניסיון.. זה מה שעולה לי כרגע. בטח יש עוד..
.

Tami661

New member
בוודאי שאמור להיות, אבל את אמורה

לדעת ש... אני אוהבת לעשות עבודה מושלמת (או כמעט מושלמת
) וזה ממש בתהליך הכנה, אז בואי ננצל את הודעתך התמימה ונקרא כאן לכווווולם לשרשר טלפונים, כתובות ומקסימום מידע לפחות על המכונים שהם מנויים בהם (רוב הסיכויים שהם כבר מופיעים אצלי, אבל אולי יש איזה מכון בקלקיליה שאני לא יודעת על קיומו
)

יום שלישי... 19:00 או 20:00..

מה אתה עושה? כי אם יש לך זמן פנוי אתה מוזמן לשיעור נסיון אצלי בחדר הכושר DO IT שנמצא ממש מול משטרת כפר סבא. תבוא , תתרשם תתנסה ואז תחליט
בכל מקרה תגיד שאני הזמנתי אותך.

ahuvaw

New member
נראה לך?

שהנ"ל יגיד "דובי דבש או דבשי" הזמין אותי????

מסר אישי... כל הפרטים הקטנים...

הנ"ל יקבל במסר אישי, וכן, הוא יכול להגיד דובי דבש בקבלה , כן ידעו שם מי זה...

למעלה