שאלה לגבי ספריי

tomgavish

New member
שאלה לגבי ספריי

אנשים מהי הדרך להשתמש בספריי בלי שהוא ינזל?!? אני משתגע מזה הדרך היחידה שחשבתי זה לקחת חתיכת קרטון ואיפה שאתה רואה שנוזל מהקיר שים את זה שם שיתפוס את הנזילה חוץ מזה אין לי מושג....עזרה בבקשה!

double M

New member
הכי יעיל-לרסס מהר.

כמה שיותר מהר-פחות נוזל. ולקנות ספריי טוב. וממרחק טוב, שאותו תצטרך לגלות לבד, לא מדדתי מה המרחק האידיאלי.

Smartaman

New member
תיקון קטן + תוספת

לא צריך לרסס הכי מהר שאפשר כי ככה יהיה לך במקום קו ישר, נקודות בצע שאתה משתמש בו... צריך להחזיק את הפחית כ-10 ס"מ מהקיר ורחוק מהפנים כדי לא לנשום את החומר (פוגע בגוף ויכול לגרום לטיקים) ובקשר לאיזה ספריי צריך, אני אישית אוהב KRYLONE אולי כי רק בזה השתמשתי, כמובן שיש דברים יותר טובים כמו Montan או Belton אבל הם עולים 35 ש"ח לפחית (מי קונה חחח) בכל זאת אם את/ה (לא יודע בלבלו אותי פה) הלוך לקנות ספריי אז כך KRYLONE הכי טוב בין הבסיסיים. עוד טיפ: לא כדי להתחיל מצבעים באיכות גבוה כי אז אתה לא שולט בספריים הפחות טובים וזה דבר לא טוב (זה קשור לבסיס אז אתם לא תסכימו איתי חחח) ו דבר אחרון... אם אתה יכול לביג קאפס זה יעזור לך הרבה ויחסוך לך הרבה צבע (את זה אני יודע מניסיון אישי)

Make

New member
MONTANA ? BELTON ?

איפה ????? רק תגיד לי איפה ראית בארץ הזאת מונטנה או בלטון , יש לי מימון אני אקנה אבל תגיד איפה ("כבר מזיל ריר על מונטנה") MAKE

F1ReStArTeR

New member
כמו שדאבל M אמר

לרסס מהר, יש כאלו שמעדיפים פשוט למצוא את הנקודה המדויקת (מרחק) מהקיר, אך זה גראפיטי, אתה תצטרך להתרגל למהירות אם אתה רוצה לסיים את העבודה שלך... כמו שנאמר בעבר... B FAST OR B DEAD

NME

New member
../images/Emo45.gif

כ"כ אהבתי ת'סרט הזה אלוהים ישמור תודה שהזכרת לי.

למעלה