שאלה לגבי ספרים

שאלה לגבי ספרים ../images/Emo63.gif

האם בספרים של דבי בראון יש הסבר שלב אחריי שלב איך יוצרים את הדמויות שבתמונות או שאלו רק הסברים כללים עם תמונה סופית? כשאני מתכוונת לתמונת שלבים אני ממש מתכוונת כמו כאן במאמר מאומנות שימושית שמתאר שלב אחריי שלב את העבודה. האם זה כך? אני לא רוצה להזמין את הספר ואח"כ להתאכזב שאין הסברים נוחים. ועוד שאלה- יש מקום בארץ שניתן לקנות את הספרים שלה? כי ברב החנויות שהייתי לא היו ספרים שלה בכלל .. מישהי יודעת או שצריך להזמין מאמזון? תודה מראש

Hun1

New member
אני יודעת שיש בסטימצקי קרית אונו

כמה ספרים של דבי בראון, תלוי איפה את נמצאת וכן לפי הספרים שיש לי הדמויות ממש מפורקות לגורמים בתמונות. יש לי שני ספרים. 50 EASY PARTY CAKES ו- LOVEABLE CHARACTER CAKES

רק בסטימצקי

הי , אני חיפשתי במספר רשתות גדולות וריאיתי ספרים שלה רק בסטימצקי ורק שני סוגים של מגוון הספירם שלה. בכל מקרה אפשר באינטרנט אני למשל קניתי ב- E-BAY ספר שלה יד שניה חדש באריזה ממשהי שקיבלה שני ספרים. ויצא ממש זול יחסית וזה כלל את המשלוח לארץ. יצא לי ב- 90 ש"ח כשבסטימצקי זה עולה 159 ש"ח. בכל מקרה יכולים להזמין לך במידה ואת מבקשת ואין.

net the jet

New member
הספרים של דבי בראון מומלצים, אך

גם הספרים של קרול דיקון ולינדי סמיט מפרטים תהליכים. לא תמיד הפירוט הוא לאורך כל הדרך לכל עוגה, אבל אם למשל בעוגה אחת היא פירטה איך לעשות חתול, בשניה זה יהיה משהו אחר, ואפשר ככה ללמוד קצת על תהליכים מכל עוגה. חלק מהספרים של שלושתן אפשר למצוא בכלסטימצקי מדי פעם, אם אין-לשאול ואוי ניצן להזמין. או דרך אמזון. במקאה שלושת הגברות אנגליות וההוצאות אנגליות, אז משתלם יותר דרך אמזון אנגליה.

למעלה