שאלה לגבי ספר לימוד

שאלה לגבי ספר לימוד

אני יודעת שיצא מתישהו ספר לימוד בהסטוריה לבתי ספר שכתוב משתי נקודות מבט- הציונית והפלסטינית, מעל הציונית יש דגל ישראל ומעל הפלסטינית-דגל פלסטין. אני לא יודעת מה השם שלו, אבל אם מישהו/י מכם/ן מבין/ה על איזה ספר אני מדברת אני אשמח אם תכתבו לי את שמו, והאם ניתן להשיג אותו בעברית. תודה נטע

yolm

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo20.gifכמה שאלות לצורך זיהוי הספר

ניסיתי לחפש בכמה מאגרי מידע מתקדמים ביניהם אפילו לספרים בלבד. בכל מקרה, כמה שאלות: 1. זה ספר באנגלית או בשפה אחרת שהיא לא עברית
2. זה כבר יצא או שזה אמור לצאת

תשובות

1) אני לא יודעת... אני חושבת שזה בערבית, כי שמעתי שהתירו ללמד את הספר הזה בבתי ספר ערביים (אאל"ת), אבל יכול להיות שהוא יצא בשפות אחרות, או גם בשפות אחרות. 2) אני חושבת שהוא כבר יצא, אבל שוב, אין לי הרבה מידע על הספר... בכל מקרה, תודה שאתה מחפש בשבילי אותו נטע

yolm

New member
יש מצב....

טוב, אולי לא קלעתי בול לספר הנכון אבל מצאתי שני ספרים מאוד דומים שמתארים את מה שכתבת: 1. מסכסוך לאומי למאבק דתי / איתמר מרכוס, ברברה קרור 2. פלסטין - שלום ולא אפרטהייד / ג'ימי קרטר לדעתי הספר שאת מתכוונת אליו הוא הראשון. הוא ספר לימוד שנכנס גם לרשות הפלסטינית ב-2006. מה שכן, אני לא בטוח שנקודת המבט הציונית כתובה שם. במפות שלהם בספרים, במקום איפה שכתוב "ישראל" במפה כתוב "פלסטין".
בכל מקרה

למעלה