שאלה לגבי סרבן אוכל בן שבעה חודשים
אור בן שבעה חודשים (יהיה אי"ה ביום חמישי
). הוא יונק בינתיים. חוץ מזה הוא מסרב לכל דבר. מסרב לירקות מסרב לפירות מסרב לדייסה מסרב לבקבוק מטרנה (רוצה לשלב הנקה + תמ"ל) ובגלל הנסיונות שלנו, הוא אפילו מסרב עכשיו לחלב שאוב (יש לי פריזר מלא). אתמול הוא התחיל ללכת למשפחתון ושם היא מנסה להאכיל אותו. אתמול הוא אכל 100 מ"ל בכח (ילד ששוקל מעל 7.5 ק"ג) אתמול בערב נתנו לו דייסה בכפית - די בכח. מסרב שיכנס לו לפה, אבל כשכבר בפה הוא הסכים לאכול. הבוקר המטפלת נתנה לו דייסה - הוא הקיא הכל. נתנה לו מטרנה בבקבוק (60 מ"ל) - הוא הקיא. היא קילחה אותו והשכיבה אותו לישון וכשהוא קם הוא אכל 1/2 קופסה בגודל של גרבר מלאה בפירות מרוסקים + טחינה גולמית. כשהחזרתי אותו הביתה הוא ינק בשמחה. כאילו רק לזה חיכה (ואני חושבת שבהחלט רק לזה חיכה) בערב ניסינו שוב לתת דייסה (דייסת דגנים מעורבת במטרנה ואגס מגורר) והוא לא הסכים אפילו לבלוע. השאיר בתוך הפה וירק החוצה. בסופו של דבר הוא הצליח לאכול כמה כפיות. אני כבר לא יודעת מה לעשות. לא יודעת מה תעשה מחר המטפלת. אני לא רוצה להשניא עליו את נושא האוכל, ואני חוששת שאני כבר עושה את כל הטעויות האפשריות. רוצה לקחת אותו מחר לרופאה כדי שתשלול בעיה פיזית לפני שאנחנו מכריזים עליו כמפונק וממשיכים להיאבק. אני לא יכולה רק להניק אותו. אני אמורה מתישהו לחזור לעבודה. אני רוצה לפעמים לצאת ולהיות בלעדיו, מה שלא מתאפשר לי בכלל. ניסינו כל מיני פטמות, כל מיני בקבוקים. הוא לא נותן להכניס לו לפה שום דבר אשמח לשמוע אם מישהי נתקלה בסרבן אוכל כזה, או לשמוע עצות...
אור בן שבעה חודשים (יהיה אי"ה ביום חמישי