שאלה לגבי סרטונים

מיקמיק23

New member
שאלה לגבי סרטונים

שלום רב, איך מחזירים את הסרטונים שהעלתי לתיבה בצד בפרופיל שלי? העלתי יותר מדיי אפליקציות על הפרופיל שלי שהן היו מצויות בצד הפרופיל שלי מתחת לפרטים שלי וזה דחק החוצה את הסרטונים שלי. וכרגע שמחקתי את האפלקציות הסרטונים אינם מופעים בפרופיל עצמו. (הם קיימים ) אך הם אינם נראים לעין בצורה רגילה כמו אלבומי התמונות. מה עושים ??

meital always

New member
../images/Emo178.gif זו שאלה למתקדמים... ../images/Emo13.gif

קיימת בעיה בגרסה האחרונה של פייסבוק בנושא הזה, אתה לא היחיד שזה קורה לו. אני אתן לך טריק איך להצליח להחזיר את הקוביה של הסרטונים לדף הפרופיל, אבל תהיה צריך קצת סבלנות... בשלב ראשון כנס אל Applications בפינה השמאלית התחתונה של דף הפייסבוק שלך ואז הקלק למעלה על edit . בחלון שיפתח גש אל השורה בה כתוב Video והקלק מימינה על Edit Settings . בחר למעלה את הלשונית Profile ובשורה Box הקלק על Add . חזור אל דף הפרופיל שלך (Profile) וכנס למעלה אל לשונית Boxes . מצא שם את הקוביה של Video ואז בפינה השמאלית העליונה הקלק על Move to Wall Tab . אם ביצעת נכון את כל השלבים, הרי שבשלב הזה הקוביה תחזור לדף הפרופיל שלך...

מיקמיק23

New member
איזה

תותחית את ! חבל על הזמן ,בחיים לא הייתי יודע את זה!! תודה רבה על העזרה...!! רק ההסבר האחרון לגבי ה - move to wall tab נמצא בקוביה של הסרטונים , או התמונות... לראיה מה שנעלם מהפרופיל... להבא מי שיצטרך עזרה רק שידע שזה אולי לא תמיד למלעלה מצד שמאל אלה לגלגל למטה בדף ויראה את הסרטונים והתמונות וללחוץ על הפינה שלהן את האפשרות הזאת. איזה פורום חזק! בחיים לא הייתי מצליח לגלות על הפתרון... תוסיפי אותי לפיסבוק !

למעלה