שאלה לגבי עבודה עם קבצי Archive בפאלם דסק טופ

Powerball

New member
שאלה לגבי עבודה עם קבצי Archive בפאלם דסק טופ

אודה למי שיוכל לתת הסבר קצר לגבי עבודה עם קבצי Archive , או להפנות למקום בו ניתן לקרוא על זה. יש לי בטראו (650) מספר גדול מאוד של רשומות ADDRESS ו Calendar שאני מעוניין לשמור על כולם, אך לא חייב לשאת אותם על גבי הטראו. האם עבודה עם Archive תסייע ? איך? תודה

Ariyeh1

New member
עבודה עם Archive

בעת מחיקת נתונים מה-Palm או מ-Palm Desktop אתה נשאל באם ברצונך להעביר את הנתונים לקובץ Archive. אם תתן תשובה חיובית ימחקו הנתונים מה-Palm ומ-Palm Desktop בתצוגה הרגילה שלו. אם תרצה לראות נתונים אלו תוכל ב-Palm Desktop לבקש פתיחת Archive(אם זכור לי נכון דרך File>Open Archive) ולראות את הנתונים הנמצאים בו.

Powerball

New member
והיכן נשמרים קבצי ה Archive שנוצרים?

תודה על תגובתך. אני פשוט מנסה את מה שכתב, מוחק רשומה, עונה YES לשאלה אם ברצוני להעביר את הרשומה הנמחקת ל Archive, לאחר מכן מנסה לפתוח את ה Archive, אבל לא מוצא אותו...???

Ariyeh1

New member
את הקבצים ניתן כאמור

לפתוח באמצעות Palm Desktop ע"י לחיצה על File > Open Archive. ברירת המחדל של שמירת הקבצים היא בספריית הנתונים אותם אתה מייצא - נתונים שייצאת מתוך Calendar ישמרו תחת ספריית Palm\"User"\datebook (כאשר User הוא שם המשתמש שלך ב-Palm) ונתוני Contacts בספריית Address.

Powerball

New member
תודה, אנסה את זה...

האם ידוע לך אם קובץ ה Archive נוצר רק בשלב הסנכרון?

Ariyeh1

New member
קובץ Archive

נוצר בעת המחיקה מ-Palm Desktop אם סומנה האפשרות לשמירה בקובץ כזה. אם המחיקה נעשית מתוך מכשיר ה-Palm הוא יווצר בעת הסנכרון תוך כדי מחיקה מ-Palm Desktop. בכל מחיקה שבה תבקש שמירה בקובץ Archive יווצר אחד חדש כזה שיכיל את הנתונים שמחקת לאחרונה. תוכל בכל עת לפתוח כל אחד מקבצי ה-Archive ולהציג את הנתונים שנשמרו בו.

למעלה