שאלה לגבי עבודה

anatus1

New member
שאלה לגבי עבודה ../images/Emo92.gif

עבדתי אצל חבר של אבא שלי מספר ימים לפני חג הפסח ולאחר מכן הוא נסע לחו"ל ואמר שיצור איתי קשר כשישוב (הוא חזר לפני ליל הסדר), הוא הצטייר בעיניי כאדם לא רציני (כל פעם משנה את שעות העבודה, ולגבי שכר עדיין לא יודע). בקיצור חיכיתי לטלפון ממנו... היום הוא התקשר אליי ואמר לי שהוא בעצם חיכה לטלפון ממני (מוזר, אולי הוא שכח).... רציתי לדעת האם זה יצליח, ואני אכן אשאר לעבוד שם? והאם מקום העבודה הזה אכן מתאים לי ואהיה מרוצה שם?? והוא יהיה מרוצה ממני? מה עליי לשאול??? אנא עזרו לי... אני צריכה להיפגש איתו מחר.. תודה מראש

היי

רשמת מספר שאלות ניסיתי למצוא מכנה משיתף ולרשום שאלת פתיחה אז כך: מה הפותנציאל שאצליח במקום עבדתי החדש 5 קלפים +סיכום

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב ענתוס ../images/Emo29.gif

ניתן לשאול: מה הפוטנציאל התעסוקתי שלי בעבודה X בחודשיים הקרובים? 5 קלפים+קלף סיכום

anatus1

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif../images/Emo51.gif

פרסתי והנה הפריסה: מה - מלך המטבעות הפוטנציאל התעסוקתי - שבע חרבות שלי - נער המטבעות בעבודה X - חמישה גביעים בחודשיים הקרובים - ארבעה גביעים סיכום - אוהבים האם זה נראה שאני בסופו של דבר יעזוב? אשמח לקבל פירוש, תודה מראש...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo92.gif הפירוש:

מה - מלך המטבעות הפוטנציאל התעסוקתי - שבע חרבות שלי - נער המטבעות בעבודה X - חמישה גביעים בחודשיים הקרובים - ארבעה גביעים סיכום - אוהבים נראה כי חששותייך אמיתיים והבחור הזה אולי ניצל אותך. לא נראה לי שכדאי לך להמשיך לעבוד שם, ואם יש לך אפשרות עבודה אחרת - תקבלי אותה. לא נראה כי זהו מקום טוב עבורך.

batgalim

New member
ערב טוב ../images/Emo13.gif

מה - מלך המטבעות הפוטנציאל התעסוקתי - שבע חרבות שלי - נער המטבעות בעבודה X - חמישה גביעים בחודשיים הקרובים - ארבעה גביעים סיכום - אוהבים נראה שיהיה עיכוב, הדברים תקועים ואת לא תהיי מרוצה ממהלך העניינים. את מצטיירת כמישהי שהעבודה מאד חשובה לה, והפוטנציאל מסתמן בחוסר אמת, בחוסר יושר והעמדת פנים. קלף הסיכום קורא לך לנסות ולהבין בעצמך לאן כל זה יוביל אותך... את צריכה לדעת להבחין מתי הדברים טובים וראויים לך ומתי לא... נראה שתצטרכי לחפש כיוון אחר בכל הנוגע לתעסוקה.

anatus1

New member
תודה לשתיכן... ../images/Emo140.gif

אין טעם אפילו לנסות נכון?????

anatus1

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

את האמת גם לי לא נראה וחשבתי שעדיף כרגע מכלום, למרות שיש לי אופציה כרגע לעבוד בבחינות הבגרות באופן זמני.. עדיף נכון?

anatus1

New member
למה לא? ../images/Emo12.gif

לא עדיף להרוויח קצת כסף בינתיים מאשר לשבת בבית בלי כלום?

batgalim

New member
זה בדיוק מה שאמרתי...

שעבודה זמנית עדיפה מאין - עבודה... להסביר שוב?

anatus1

New member
../images/Emo52.gifאפשר לשאול...

האם אפשר לשאול מתי אמצע עבודה קבועה שאכן מתאימה לי?

batgalim

New member
ענתוש.. אני לא כ"כ זוכרת

אם כבר עשית פריסה דומה... אם לא עשית פריסה לגבי פוטנציאל תעסוקתי כללי בחודשים האחרונים - תפתחי פריסה קלטית ותשאלי: מה הפוטנציאל שלי בתחום התעסוקתי ב- 3 חודשים הבאים?

anatus1

New member
לא פרסתי בעבר והנה הפריסה ../images/Emo51.gif

הנה הפריסה כפי שהמלצת: 1 - מה עוזר או בעד - אביר החרבות 2 - מה חוסם או נגד - האיש התלוי 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - עשרה גביעים 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - עשר חרבות 5 - עבר קרוב כארבעה חודשים - שישה גביעים 6 - עתיד קרוב כארבעה חודשים - שבעה גביעים 7 - דימוי וזווית אישית - נזיר 8 - זוית הראייה של החברה - צדק 9 - רוצה אבל פוחד -חמישה מטות 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח - שלושה מטבעות תודה מראש 8 -

anatus1

New member
בוקר טוב ויום נפלא לכולם ../images/Emo42.gif

אשמח מאוד לקבל עזרה בפירוש תודה רבה מראש ויום נפלא

גב

New member
שלום ענתוס ../images/Emo24.gif רציתי להציע

פירוש קצת שונה... אם מצרפים את הפרישה הקודמת ואת הנוכחית...המסקנות שלי קצת שונות...אז קחי מהן מה שיתחשק לך: מה - מלך המטבעות הפוטנציאל התעסוקתי - שבע חרבות שלי - נער המטבעות בעבודה X - חמישה גביעים בחודשיים הקרובים - ארבעה גביעים סיכום - אוהבים את הפרישה הראשונה אני לאו דוקא רואה כרמאות, אלא כמו"מ לעבודה שאת כמחפשת עבודה צעירה לומדת ממנה (את ההשתלבות בשוק העבודה, עימות עם אנשים וכו'). את העבודה את מקבלת דרך פרוטקציה ולא בדרך רגילה (7 חרבות). בסופו של דבר העבודה לא תספק אותך או תתגלה כאפשרות מאכזבת ולכן תדחי אותה. קלף האוהבים באמת מראה שאת עומדת בפני מצב של בחירה. או.קיי...אני לא יודעת עד כמה זה שונה ממה שצליל ובת גלים כתבו...רק שעניין הניצול והתחמון לא מתחבר לי דוקא. הפרישה השנייה: מה הפוטנציאל התעסוקתי: הפרישה הזו עוררה בי מחשבות לגבי הראשונה...אני לא בטוחה שאת צריכה לוותר על האפשרות ההיא... 1 - מה עוזר או בעד - אביר החרבות 2 - מה חוסם או נגד - האיש התלוי 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - עשרה גביעים 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - עשר חרבות 5 - עבר קרוב כארבעה חודשים - שישה גביעים 6 - עתיד קרוב כארבעה חודשים - שבעה גביעים 7 - דימוי וזווית אישית - נזיר 8 - זוית הראייה של החברה - צדק 9 - רוצה אבל פוחד -חמישה מטות 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח - שלושה מטבעות מתוך הפרישה נראה לי שסה"כ קיים פוטנציאל טוב לתעסוקה אבל את מאוד חוששת. את לוקחת את כל עניין העבודה באופן מאוד רגשי וחוששת באמת לצאת לשטח ולהתמודד. נראה שקיים לחץ עלייך מהסביבה ללכת ולמצוא עבודה, ואת מצידך, כתגובה, גם אם לא מודעת, מתכנסת בעצמך וחופרת וחופרת משום הפחד לצאת ולהתמודד. לדעתי, עלייך להתגבר על הפחד, לא לוותר. לנסות. יכול להיות שאפילו תקחי את העבודה הראשונה, תתאכזבי ותמשיכי הלאה, אבל זה יהיה השיעור הכי מוצלח וייתן לך המון...מה את יודעת? אם תחושי יותר בטחון רגשי ותפעלי עפ"י האינטואיציות שלך, תוכלי לשים קץ לכל ה"ייסורים" והפחדים (לא שזה לא מפחיד, כי זה לא ידוע, אבל מצד שני זה ממש לא סוף העולם, את תמיד יכולה להגיד "תודה, הבנתי, אבל לא מתאים לי, שלום".) דווקא התמודדות דרך ההגיון והשכל, ויציאה מההרהורים וההתלבטויות הבלתי פוסקים יאפשרו לך באמת למצוא עבודה. כי פוטנציאל יש , לעבודה עם אנשים שתזכי בה להערכה. אז אני מאחלת לך הרבה בהצלחה ואשמח לשמוע את דעתך

גב

New member
סליחה תיקון! (לקרוא קודם)

מצטערת, לא הסתכלתי קודם בכרטיס האישי שלך, ובטעות התייחסתי אליך כצעירה בתחילת שנות העשרים...סליחה
מה שכן, עכשיו שראיתי את הכרטיס זה אפילו מחזק את כל מה שאמרתי קודם. ואני רוצה להוסיף לפרישה הראשונה: זו במקרה עבודה שקשורה למזכירות, פקידות או משהו בסגנון? זהו. אז שיהיה בהצלחה!

למעלה